Agenda Constructiilor
Joi, 22 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - SCHÜCO FACID: Prima fațadă flexibilă, la nivel de calitate specific sistemelor Schüco
SCHÜCO FACID: Prima fațadă flexibilă, la nivel de calitate specific sistemelor Schüco
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 31 Iul 2019 06:25

Schüco FACID este o solutie de constructie sustenabila, care permite modificarea rapida a aspectului exterior al unei cladiri si adaptarea eficienta la cerintele in schimbare, fara restictii functionale. Indiferent daca este folosita ca fatada ventilata, ca element de protectie solara, ca sistem de protectie a intimitatii sau prezinta doar un rol decorativ, fatada textila Facid ofera o mare libertate in planul creativitatii, prin faptul ca poate fi personalizata prin folosirea tiparului digital, fiind, de asemenea, disponibila modelarea tridimensionala. In functie de aplicatie si de tipul cladirii, sunt disponibile mai multe tipuri de materiale textile. Dintre avantajele majore oferite de Schüco FACID se remarca prelucrarea facila, motajul rapid, durata mare de exploatare si fiabilitatea deosebit de ridicata. Practic, aceasta este prima fatada textila cu posibilitati nelimitate de modelare. In opinia expertilor, Schüco FACID deschide noi posibilitati pentru arhitectura moderna peretilor cortina. Noua structura, realmente revolutionara, ofera un spectru vast de design. De la modelarea bidimensionala si tridimensionala pentru tesaturile imprimate individual, pana la efectele de lumina care se joaca cu transparenta speciala a fatadei textile, orice este posibil, gratie asigurarii unor posibilitati nelimitate de customizare, folosind metodele mentionate anterior, de imprimare digitala si modelare 3D.

 

Finisaje diverse pentru un design racordat la exigentele arhitectilor
Sistemul Schüco FACID a fost special conceput pentru realizarea unor fatade cortina de mari dimensiuni. Folosind o tehnologie patentata de furnizorul german de profile din aluminiu, reperele speciale din acest material se fixeaza si tensioneaza panza textila in colturile de prindere. Printre aplicatiile recomandate de Schüco se numara peretii cortina si structurile de protectie solara. In functie de tipul materialului, se poate ajunge pana la nivelul de umbrire totala. Suprafetele profilelor din aluminiu pot fi vopsite in camp electrostatic, in functie de cerintele specifice fiecarui proiect. De asemenea, este posibil finisajul prin metoda eloxarii, in toate variantele standard existente. La cerere, se poate obtine si un design cu aspect de inox, pentru obiectivele la care acest aspect este impus de arhitect. Produsele Schüco sunt disponibile in Romania prin intermediul companiei Alukönigstahl, aceste sisteme inovatoare fiind utilizate la realizarea celor mai indraznete structuri de fatade cortina la nivel national. Impreuna cu cei peste 3.000 de parteneri din domeniul investitiilor imobiliare, arhitecturii si constructiilor metalice, in ultimii 24 de ani Alukönigstahl Romania a realizat peste 5.000 de proiecte si constructii reprezentative, cele mai recente fiind Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara etc.

 

Solicita informatii suplimentare

 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
LiebherRAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
Acvatot 2019
FRONTALE
Ubitech
theda mar
strabag nivel 1
CDS
rigips
top 500
quadratum
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
concelex
ERBASU CONSTRUCT
top 500
top 500
viarom
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu