Agenda Constructiilor
Vineri, 30 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Sustenabilitate - Saint-Gobain sustine programul guvernamental de finantare, Casa eficienta energetic
Saint-Gobain sustine programul guvernamental de finantare, Casa eficienta energetic
Sustenabilitate & CSR Publicat de Stelian DINCA 14 Sep 2020 11:43
Saint-Gobain Romania isi confirma rolul de promotor al actiunilor de reducere a impactului sectorului constructiilor asupra mediului inconjurator si sustine programul “Casa Eficienta Energetic”, primul program guvernamental de finantare a cresterii eficientei energetice a caselor uni-familiale.
In aceasta primavara, specialistii Saint-Gobain in domeniul eficientei energetice si-au oferit expertiza in realizarea Ghidului programului, o contributie strategica pentru acest proiect al carui buget total este de 429 de milioane de lei si care va genera pe piata eficientei energetice o crestere estimata la 200 milioane de Euro pentru urmatorii 2 ani.
Programul vizeaza aproximativ 9000 de proprietari de locuinte unifamiliale din Romania, ce isi vor putea eficientiza energetic locuintele. Acestia pot beneficia de o prima energetica in valoare de maximum 70.000 de lei, iar finantarea nerambursabila deconteaza maximum 60% din costul unor astfel de lucrari, in functie de nivelul de performanta energetica atins, dar nu mai mult de suma anterior mentionata.
„Astazi, mai mult ca oricand, credem in importanta cercetarii si inovatiei ca solutie fundamentala pentru provocarile critice ale prezentului: dezvoltare economica durabila, eficienta energetica si protectia mediului inconjurator. Astfel, la Saint-Gobain cream produse si solutii care contribuie la imbunatatirea eficientei energetice a cladirilor, folosind tehnologii de reducere a emisiilor de carbon, contribuind astfel la construirea cladirilor ecologice ale oraselor viitorului. Pe plan local, Saint-Gobain nu este doar un important furnizor de solutii care imbunatatesc eficienta energetica a cladirilor, ci se implica activ in demersurile relevante care pot aduce o schimbare. In calitate de membru fondator al ROENEF – Asociatia Romana pentru Eficienta Energetica, Saint-Gobain Romania a sustinut inca de la inceput programul “Casa Eficienta Energetic”, iar colegii nostri s-au implicat activ in acest demers, cu angajament si profesionalism.” declara Ovidiu Pascutiu, CEO al Grupului Saint-Gobain in Romania.
Prin intermediul Saint-Gobain BUILDING GLASS, PIETTA GLASS WORKING, ISOVER, RIGIPS, WEBER si PAM, oferim solutii performante pentru case si cladiri eficiente energetic, contribuind astfel atat la confortul sporit al oamenilor, cat si la protejarea planetei: solutii de izolare la interior sau la exterior, de la cele fonice la cele termice, aplicabile in toate tipurile de proiecte, solutii pentru lucrari de fatada sau acoperis, produse si tubulatura de interior sau exterior.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19ALLBIMelmas_1octAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
hilti
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
AICPS_30
AHK 2018
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere