Agenda Constructiilor
Sambata, 31 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Utilaje & Echipamente - HUNNEBECK Romania mizeaza pe infrastructura in perioada urmatoare
HUNNEBECK Romania mizeaza pe infrastructura in perioada urmatoare
Utilaje & Echipamente Publicat de Elena Icleanu 22 Sep 2020 09:46
Hünnebeck Romania, companie parte a grupului Brand Energy & Infrastructure Services, mizeaza pe o dezvoltare semnificativa a infrastructurii nationale in anii urmatori si propune o serie sisteme de cofraje si esafodaj special adaptate proiectelor locale, precum poduri sau drumuri de complexitate ridicata. Datorita flexibilitatii gamei de echipamente dedicate sectorului de infrastructura, dar si performantelor echipei locale, compania a reusit, in 2020, dublarea ponderii veniturilor generate de proiectele din infrastructura fata de 2019.
"Anul acesta, un an marcat de criza pandemica generata de Covid-19, mizam pe o crestere mai ales pe piata locala de infrastructura unde vedem tot mai multe proiecte aflate in derulare ce au nevoie de sprijin din partea furnizorilor precum Hünnebeck Romania. Astfel, prin adaptarea gamei de echipamente dedicate sectorului de infrastructura si prin competenta inalta a echipei de ingineri din cadrul Departamentului Tehnic a Hünnebeck Romania care beneficiaza si de aportul implicarii departamentelor centrale de inginerie din Germania si Italia, am reusit, pana in acest moment dublarea ponderii veniturilor generate de proiectele din infrastructura fata de anul trecut", a declarat Mircea Georgescu, Managing Director Hünnebeck Romania.
Pe langa sistemele clasice de panouri cofrante Rasto si Manto, Hünnebeck Romania a acordat, in ultima perioada, o atentie sporita sistemelor de cofrare specifice proiectelor de infrastructura, cum ar fi cofraj catarator CS 240L/CS 240H, sistemele de esafodaj INFRA-KITsi ID15, cofraj circular de diferite diametre, folosite deja la cateva dintre cele mai importante proiecte de acest gen din tara. Potrivit datelor companiei, cofrajul catarator CS 240L/CS 240H poate fi utilzat atat ca si schela portanta, facilitand realizarea unor elemente din beton armat, cat si ca schela de lucru, respectiv protectie pentru executarea lucrarilor de armare, betonare sau finisare a suprafetelor betonate, pentru lucrari executate la mare inaltime. Caracteristicile deosebite ale acestor echipamente au fost puse in valoare de cadrele de sprijinire de tip 325 si 500 si cadrele inferioare 200 si 200/2 folosite pentru turnarea unor elemente de beton, in consola, la inaltimi mari, in cadrul unor proiecte de mare anvergura precum Autostrazile A1, A2 si A3, drumul express Craiova – Pitesti sau Centura Satul Mare.
Alte exemple de echipamente perfect adaptate proiectelor de infrastructura sunt sistemul de esafodaj INFRA-KIT alcatuit din elemente standardizate, a caror imbinare face ca acest tip de esafodaj sa fie unul usor de folosit si rentabil. La acesta se adauga si ID15, un sistem de turnuri de sustinere cu capacitate portanta ridicata, iar prin folosirea a doar 6 elemente componente standardizate acesta duce la obtinerea de turnuri de esafodaj de orice inaltime.
Printre principalele proiecte unde a fost livrat aceste sisteme se numara Centura Constanta, Pasajul Mihai Bravu Bucuresti, Pasajul Ciurel Bucuresti sau Centura Arad. 
In Romania, Hünnebeck detine doua sedii si depozite in Bucuresti (la Rudeni) si in apropiere de Cluj-Napoca (la Capusu Mare), in cadrul carora lucreaza circa 80 de angajati.
Echipamentele si solutiile tehnice ale companiei se adreseaza tuturor sectoarelor pietei constructiilor, precum infrastructura, cladiri multietajate, constructii comerciale si de locuinte.
***
Hünnebeck Romania, parte a companiei germane Hünnebeck, cu sediul in Europa, a luat nastere in urma cu peste 90 de ani, in 1929, si este unul dintre principalii furnizori europeni de echipamente de cofraj, schele si sisteme de siguranta. Hünnebeck ofera, de asemenea, o gama larga de servicii destinate proiectelor de constructii, variind de la inginerie, logistica de santier, servicii de curatire si reparatii, instruire a utilizatorilor si servicii de cofraj, pana la dezvoltarea completa a proiectului.
In prezent, Hünnebeck este parte a corporatiei Brand, ce include mai multe companii cu traditie care se numara printre liderii de piata in regiunile si sectoarele in care activeaza. Brand Energy & Infrastructure Services este furnizor principal de servicii de specialitate pentru pietele internationale de energie, de industrie si pentru cele de infrastructura din intreaga lume. Gama extinsa de servicii a grupului include schele si echipamente de acces, servicii de protectie impotriva coroziunii, servicii de anvelopare si vopsire, de izolare, ignifugare, materiale refractare, servicii mecanice, inginerie, sisteme de cofrare si esafodaj. Clientii Brand beneficiaza de o retea bine sudata ce cuprinde peste 225 de filiale localizate in 30 de tari, cat si de o echipa formata din peste 38.000 de specialisti.  
La nivel global, Brand Energy & Infrastructure Services a fost prezent in peste 8.000 de santiere, de-a lungul vremii, de la poduri, cai ferate, aeroporturi si porturi pana la stadioane si arene sportive, oferind solutii sigure pentru intretinere, reparatii si proiecte capitale.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19VideoConfAC-iulALLBIMelmas_1octAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
rigips
strabag nivel 1
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AHK 2018
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere