Agenda Constructiilor
Sambata, 16 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - Consiliul Concurentei: Autorizare preluare 3 companii Cryso de catre Saint Gobain
Consiliul Concurentei: Autorizare preluare 3 companii Cryso de catre Saint Gobain
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 13 Sep 2021 15:31
Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care companiile Starcin Topco S.a.r.l, Starcin Invest SCA si Starcin GP Invest S.a.r.l, toate situate in Luxemburg., au fost preluate de Compagnie de Saint Gobain, Franta.
Compagnie de Saint Gobain, Franta, face parte din grupul international Saint Gobain, care opereaza in trei sectoare de activitate: producerea si comercializarea materialelor pentru constructii si a produselor chimice pentru constructii, producerea si comercializarea sticlei si producerea si comercializarea tevilor.
In Romania, grupul Saint Gobain are aproximativ 1.800 de angajati si opereaza linii de productie in douasprezece situri industriale localizate in Calarasi, Branesti, Ploiesti, Satu-Mare, Turda, Suceava si Valenii de Munte, toate acestea fabricand materiale pentru constructii.
Companiile companiile Starcin Topco S.a.r.l, Starcin Invest SCA si Starcin GP Invest S.a.r.l fac parte din Grupul Chryso, care desfasoara activitati in domeniul producerii si comercializarii produselor chimice pentru constructii. Grupul Chryso produce si comercializeaza, in Romania, amestecuri de substante pentru beton si aditivi pentru ciment.
In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta operatiune nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iuljungheinrichgamma_2021AUTODESKTERAPLASTALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
leviatan
hilti
leviatan
rigips
strabag nivel 1
CELCO 2020
cv water 2021
Acvatot 2019
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
hidroplasto

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
econet
AHK 2018
ROGBC 2016
bienala
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere