Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - NORDIS creste cu 50% vanzarile de apartamente in intervalul martie-mai 2020
NORDIS creste cu 50% vanzarile de apartamente in intervalul martie-mai 2020
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 05 Iun 2020 05:42
Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat in constructia de imobile de lux, a inregistrat o crestere a vanzarilor de apartamente in cadrul ansamblului Nordis Mamaia cu 47% in perioada martie - mai 2020 (comparativ cu aceeasi perioada din 2019), contrar trendului de pe piata imobiliara. Nordis Mamaia este un ansamblu format din hotel de 5 stele si apartamente rezidentiale, situat in zona de Nord a statiunii Mamaia. 
Conform datelor companiei, in perioada analizata, in pofida crizei medicale, au fost vandute 100 de unitati in ansamblu, dintre care 75 sunt apartamente in hotel si 25 in zona rezidentiala. In cele trei luni, numarul unitatilor vandute s-a dublat comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. In momentul de fata, procentul de unitati vandute se ridica la un total de 54% din cele 730 de camere de hotel si 290 apartamente rezidentiale. 
"La inceputul situatiei create de pandemie, in martie, comportamentul clientilor Nordis s-a schimbat intr-o mica masura, putini dintre ei au ezitat in privinta achizitiilor. Mai mult, avand in vedere ca produsul pus in piata de noi este inovator si unic, numarul tranzactiilor a crescut semnificativ comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Data fiind situatia exceptionala prin care cu totii am trecut, valoarea banilor scade, dobanzile se micsoreaza, oamenii au preferat sa investeasca in proprietati care sa le aduca un randament sigur", a declarat Alexandru Mihai, Senior Partner Nordis Group.
Dupa perioada de izolare, piata imobiliara isi revine treptat la normal si chiar se inregistreaza o crestere a numarului de cereri comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. La nivel general, pe piata de real estate au aparut numeroase proiecte noi si o revenire a numarului de clienti interesati.
"Credem ca romanii se vor axa in anii urmatorii pe turismul local. Cu totii am devenit mult mai precauti cu privire la locurile pe care le alegem ca destinatie turistica, incercam sa evitam aglomeratiile, aeroporturile si sa gasim destinatii mult mai apropiate si sigure. Daca in urma cu trei luni turistii ar fi ales o destinatie indepartata, acum e mai probabil sa se concentreze pe turismul intern, implicit pe litoralul romanesc, o tendinta care cred ca se va pastra si in urmatorii ani", a adaugat Alexandru Mihai, Senior Partner Nordis Group. 
Nordis Mamaia este o investitie de 70 milioane de euro, ce consta in constructia unui ansamblu de cladiri de 80.000 mp, cu peste 1.000 de apartamente si camere in regim hotelier. Lucrarile sunt in executie, complexul urmand a fi finalizat integral in 2021.
Pentru informatii suplimentare despre proiect, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
ERBASU CONSTRUCT
viarom
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
rigips
Acvatot 2019
leviatan
ness project
CDS
MAKITA
EDIT-Structural
theda mar
noark
Ubitech
concelex
quadratum

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander