Agenda Constructiilor
Joi, 21 Ianuarie 2021
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - PRIME KAPITAL lanseaza un program inovator pentru achizitia de locuinte
PRIME KAPITAL lanseaza un program inovator pentru achizitia de locuinte
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 01 Iul 2020 13:51
Prime Kapital a lansat FlexAssist Solidarity, un program inovator pentru achizitia de locuinte, care vine in sprijinul cumparatorilor si ii sustine in decizia de a cumpara o locuinta in aceasta perioada de "noua normalitate" creata de pandemia Covid-19. 
FlexAssist Solidarity este un sistem de cumparare flexibil, unic pe piata din Romania, care ajuta clientii sa achizitioneze o locuinta de calitate si le ofera beneficii importante, precum perioada lunga de timp in care pot realiza achizitia, garantia returnarii avansului platit daca locuinta nu e finalizata la timp, eliminarea riscului de crestere a pretului in viitor, reduceri de pret semnificative precum si posibilitatea contractarii unui credit de la dezvoltator pentru achitarea restului de pret. 
Dedicat exclusiv proiectelor Prime Kapital, programul presupune plata unui avans de minim 10% din pretul unitatii si da posibilitatea clientilor sa achizitioneze locuinta dorita intr-un termen de pana la 15 ani de la finalizarea acesteia. In baza unui ante-contract de vanzare-cumparare, clientii interesati pot cumpara locuinta la pretul stabilit astazi si pot de asemenea beneficia de preturi ce includ reduceri early bird, tipice pentru vanzarile la stadiul de proiect, precizeaza reprezentantii Prime Kapital.
Termenul lung de valabilitate al ante-contractului de vanzare-cumparare ofera cumparatorilor posibilitatea de a realiza achizitia in ritmul care li se potriveste cel mai bine. Mai mult, cumparatorii se vor putea muta in locuinta dupa finalizarea acesteia, in baza unui contract de inchiriere incheiat pentru o perioada de cel putin 5 ani in cadrul caruia beneficiaza in primii 3 ani de reduceri semnificative din valoarea chiriei standard, si anume 75% in primul an, 50% in al doilea an si respectiv 25% in al treilea an.
Totodata, programul ofera si o a treia componenta si anume posibilitatea obtinerii unui credit de la dezvoltator pentru maxim 75% din valoarea locuintei la momentul incheierii contractului de vanzare. Cumparatorii nu vor fi obligati sa contracteze creditul de la dezvoltator, dar vor avea aceasta posibilitate daca, la momentul realizarii achizitiei, doresc sa urmeze aceasta cale, spre deosebire de cea a unei finantari bancare, de exemplu. 
"Pandemia Covid-19 aduce cu sine o noua criza: nelinistea cauzata de incertitudine. Tindem sa ne generalizam temerile si sa le transferam, in mod rational sau nu, asupra fiecarui aspect al vietii noastre, refuzand sa acceptam ca aceasta pandemie si efectele ei asupra vietii noastre si ale economiei sunt temporare. Achizitionarea casei in care vom locui este o decizie care necesita o viziune pe termen lung a nevoilor si a dorintelor noastre. Criza Covid-19 adauga o conditionare suplimentara in procesul nostru de decizie, determinandu-ne sa amanam luarea unei hotarari importante din cauza temerilor noastre si a incertitudinilor cauzate de noile realitati cotidiene. FlexAssist Solidarity permite clientilor nostri sa elimine o mare parte din aceste incertitudini  oferind o  solutie flexibila ce le permite sa se adapteze schimbarilor intr-un viitor care, pentru multi, va presupune o perioada de insecuritate financiara", spune Maggie Kitshoff, Residential & Office Managing Director Prime Kapital.
Prime Kapital a anuntat recent ca va pune in vanzare primele 100 de unitati in cadrul ansamblului Avalon Estate, proiect pentru care compania a obtinut anul acesta autorizatia de construire, iar lucrarile de construire vor incepe in 2020. Dezvoltatorul a mai anuntat ca pune pe piata si cea de-a treia cladire din complexul Marmura Residence, avand in vedere ca vanzarile pentru primele doua cladiri au depasit deja pragul de 75%. Oferta FlexAssist Solidarity este limitata la stocul de locuinte puse in prezent la vanzare si este supusa unor termeni si conditii contractuale. Cumparatorii interesati de unitatile puse pe piata de Prime Kapital pot beneficia de programul FlexAssist Solidarity pentru orice tip de unitate, inclusiv pentru vile. 
***
Prime Kapital are o prezenta ampla pe piata din Romania si este integrat pe verticala, avand o echipa de peste 200 de specialisti in domeniul imobiliar, care imbina competente multi-disciplinare si acopera intregul lant valoric, specific dezvoltarilor imobiliare, de la achizitia, designul si constructia proiectelor, la inchirierea, vanzarea si administrarea proprietatilor. 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

VideoConfAC-iulALLPLANelmas_1octCOVID-19AUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
Acvatot 2019
strabag nivel 1
rigips
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
hilti

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AHK 2018
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere