Agenda Constructiilor
Luni, 26 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - NOBLESSE, premiata in cadrul unei competitii organizate de o publicatie britanica
NOBLESSE, premiata in cadrul unei competitii organizate de o publicatie britanica
Arhitectura & Proiectare Publicat de Elena Icleanu 18 Sep 2020 15:33
Compania de arhitectura specializata in design interior Noblesse Group a fost desemnata "Residential Interior Design Studio of The Year 2020 - Romania" in cadrul Architecture Awards, competitie organizata de Build Magazine din Marea Britanie.
"Premiile castigate de-a lungul timpului de echipa Noblesse Group sunt o recunoastere importanta a profesionslismului si pasiunii intregii echipe, atribute pe care le punem intotdeauna in slujba clientilor nostri pentru toate categoriile de proiecte de design interior pe care le dezvoltam si implementam, fie ca sunt proiecte de hoteluri, sedii de companii sau locuinte. Aceasta distinctie reprezinta pentru noi dovada faptului ca Noblesse Group este foarte apreciat in Romania, proiectele noastre raspunzand celor mai exigente cerinte ale clientilor nostri. In plus acest premiu ia in calcul si rebrandingul realizat in martie 2020, prin care Noblesse Interiors si Studio Insign sunt reunite sub o viziune comuna", a declarat Loredana Preda, CEO al Noblesse Group.
Build Magazine este la cea de a 6-a editie a “Architectural Awards”. Anul acesta criteriile care au definit alegerea celui mai apreciat studio de design interior de catre membrii juriului, au fost: complexitatea si diversitatea proiectelor, excelenta in domeniu si inovatiile pe care le aduce pe piata din fiecare tara compania respectiva.
Printre membrii juriului se numara directori Build, dar si managerul echipelor de cercetare Jeremy Roe, care se bucura de o experienta de peste 30 de ani in evaluarea programelor si concursurilor dintr-o varietate de industrii. Juriul ofera conditii de concurenta echitabile pentru toate firmele de design interior selectate, scopul final fiind recunoasterea celui mai bun si valoros dintre acestea pe fiecare tara.
***
Noblesse Group ofera servicii complete de arhitectura si design interior pentru proiecte rezidentiale, cladiri de patrimoniu, hoteluri, restaurante, spatii publice, sedii de companie si office-uri dar si serviciul de animatiii arhitecturale, serviciu lansat cu succes in anul 2020 ca o dezvoltare continua a companiei.
Reunind designeri si arhitecti talentati, cu referinte impecabile si cu pasiune in ceea ce fac, echipa Noblesse Group dezvolta si implementeaza cu succes proiecte de design interior din tara si strainatate.
Sediul Noblesse Group este Palatul Noblesse, o adevarata bijuterie arhitecturala si culturala a Bucurestiului, datand din 1881 si construita de arhitectul Alexandru Savulescu. Dupa un proces complex de consolidare, restaurare cu mare responsabilitate a elementelor originale, amenajare interioara si exterioara, cladirea devine, incepand cu 2015, ceea ce este astazi: unul dintre cele mai importante centre de design, arta si evenimente din Europa.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMCOVID-19AUTODESKelmas_1octVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
strabag nivel 1
Acvatot 2019
rigips
hilti
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ef-de-n
econet
AHK 2018
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere