Agenda Constructiilor
Duminica, 23 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - ANALIZA - Analiza pietei de tamplarie din lemn stratificat pe anul 2014

Completati si trimiteti solicitarea pentru primirea documentului cu plata prin OP
Document:
Analiza pietei de tamplarie din lemn stratificat pe anul 2014

Date facturare
Denumire firma/Nume: *
CUI *
E-mail: *
Adresa: *
Telefon: *
* Toate campurile sunt obligatorii
Analiza pietei de tamplarie din lemn stratificat pe anul 2014
Analiza pietei de tamplarie din lemn stratificat pe anul 2014
PDF, 4 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE LEMN
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 27 iun 2014
Sumar: click aici
Fluctuatii ale vanzarilor de tamplarie din lemn
La fel ca omologii lor, implicati in operatiuni de fabricare a ferestrelor din PVC, producatorii de tamplarie din lemn activi pe piata autohtona au identificat, in ultimul timp, calea exportului ca fiind una dintre putinele sanse de sustinere a vanzarilor la un nivel la care capacitatile relativ excedentare sa poata fi mentinute in functiune in conditii de relativa rentabilitate. Astfel, majoritatea managerilor din bransa considera ca livrarile efectuate in afara granitelor tarii reprezinta panaceul care ar asigura sansele de revitalizare a acestui domeniu, grav afectat de efectele recesiunii. Totusi, daca se iau in considerare datele statistice furnizate de Institutul National de Statistica (INS), poate fi constatata cu usurinta realitatea potrivit careia, in anul 2013, exportul de tamplarie din lemn s-a diminuat, ca valoare, cu aproape 19% fata de precedentele 12 luni, ceea ce nu constituie o premisa favorabila in vederea sustinerii afacerilor derulate de companiile specializate. Potrivit informatiilor INS, daca se analizeaza clasamentul statelor catre care s-au indreptat anul trecut ansamblurile din lemn provenite din Romania, se observa cu usurinta ca acestea sunt mai putine decat in cazul tamplariei din PVC livrate peste hotare, fiind constituite cu precadere de cele ce au un potential deosebit de absorbtie, reprezentate, in ordinea valorica declarata la punctele vamale, de Franta, Belgia, Marea Britanie, respectiv de Italia, Ungaria si Germania (cu un nivel insumat de circa un milion de euro). Numai in Franta, cota cantitativa a exportului de tamplarie autohtona din lemn a facut ca aceasta destinatie sa se devanseze mult fata de alti parteneri comerciali, pozitia secunda din acest punct de vedere revenind Marii Britanii.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Azi, Arcer, Bradul Ezüstfeny?, Conf Binale, Consensus Impex, Danprod, Edy-And Constructii, Fagetul Deac, Ital Styl, Komfort Wood, Lapella Lemn, Mobimpex, New Star, Pinum Doors & Windows, Prolematex, Sangeosilv si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de tamplarie din lemn stratificat va fi disponibila in trimestrul al doilea din 2015.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
konsent
quadratum
MAKITA
Acvatot 2019
CDS
noark
ness project
EDIT-Structural
strabag nivel 1
siniat
rigips
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
concelex
viarom
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
BogArt
Ubitech

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander