Agenda Constructiilor
Marti, 27 Februarie 2024
Frontale
Home - ANALIZA - Analiza pietei de utilaje pentru fabricarea de tamplarie/geam pe anul 2015

Completati si trimiteti solicitarea pentru primirea documentului cu plata prin OP
Document:
Analiza pietei de utilaje pentru fabricarea de tamplarie/geam pe anul 2015

Date facturare
Denumire firma/Nume: *
CUI *
E-mail: *
Adresa: *
Telefon: *
* Toate campurile sunt obligatorii
Analiza pietei de utilaje pentru fabricarea de tamplarie/geam pe anul 2015
Analiza pietei de utilaje pentru fabricarea de tamplarie/geam pe anul 2015
PDF, 4 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE & FATADE CORTINA
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 03 aug 2015
Sumar: click aici
Sectorul de utilaje a inceput sa se redreseze treptat
La o analiza succinta a pietei de tamplarie termoizolanta, rezulta cu un grad acceptabil de certitudine faptul ca domeniul cel mai afectat de recesiune a fost cel al comercializarii de utilaje destinate procesarii ansamblurilor de ferestre/usi, industriei sticlei si prelucrarii lemnului. O asemenea situatie era, de altfel, anticipata inca de la declansarea crizei economice, deoarece investitiile companiilor s-au diminuat drastic si imediat, ca urmare a inaspririi conditiilor de creditare si a scaderii fluxurilor de numerar ce ar fi facut posibila achizitia de echipamente din resurse proprii. Ulterior, diversele probleme privind absorbtia de fonduri europene si acordarea ajutoarelor de minimis, pe baza carora se poate efectua si (re)tehnologizarea firmelor din bransa de ferestre, au dus la aparitia unor dificultati ce au intarziat procesul de recuperare din sector. Totusi, in ultimul timp, cresterea investitiilor efectuate in economia nationala, a pietei de constructii (cu segmentele sale conexe), precum si majorarea gradului de absorbtie a fondurilor UE determina o revenire graduala a livrarilor de echipamente. In noile conditii relativ favorabile, cele mai semnificative societati specializate au reusit sa se adapteze la realitatile pietei, mai ales ca, in anii anteriori, majoritatea firmelor cu o solvabilitate precara si-au restructurat activitatea ori s-au reorientat spre alte afaceri care ofera conditii mai bune in ceea ce priveste profitabilitatea, astfel incat, actualmente, oferta s-a polarizat intr-o oarecare masura.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Urban C&O, Rotox Rom, Alumni, Berchtold Utilaje, Ecomac Biz, Elumatec, Fom Romania, Palisander, Wintec si altele. De asemenea, sunt prezentate si cele mai recente estimari ale unor asociatii internationale de profil, cum ar fi VDMA si AEM, precum si cateva aspecte referitoare la evolutia pietei mondiale de echipamente specifice.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de utilaje pentru fabricarea de tamplarie/geam va fi disponibila in trimestrul al treilea din 2016.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
RAWLPLUGhiltiALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
rigips
CDS
Ubitech
strabag nivel 1
MAKITA
theda mar
Acvatot 2019
top 500
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
noark
viarom
concelex
top 500
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
top 500

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu