Agenda Constructiilor
Joi, 26 Decembrie 2024
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - ANIS a premiat recent cele mai importante proiecte si companii din industria IT
ANIS a premiat recent cele mai importante proiecte si companii din industria IT
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 01 Apr 2022 10:20
ANIS, Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii, a organizat joi, 31 martie, a opta editie a Galei ANIS, eveniment in cadrul caruia au fost premiate cele mai importante companii si proiecte care s-au remarcat pe parcursul anului trecut. La aceasta editie au fost inscrie 60 de proiecte din partea a 34 de companii.
„Ca in fiecare an, ne propunem sa reunim cele mai bune companii si proiecte din zona IT pentru a le aduce recunoastere in piata si a-i premia pe cei mai buni promotori ai industriei. Pe langa cei care primesc trofeele acestei editii sunt multi care s-au remarcat prin activitatile desfasurate si proiectele cu impact deosebit derulate anul trecut. Dorim sa le multumim tuturor pentru initiative si ii asteptam si la anul cu noi realizari”, a declarat Gabriela Mechea, Director Executiv ANIS Romania.
Castigatorii Premiilor ANIS 2022
Bit Sentinel, cu programul Unbreakable a castigat premiul pentru Programul Educational al anului. Unbreakable Romania este un program educational de securitate cibernetica pentru liceeni si studenti a carui misiune este sa creasca, sa cultive talentul si sa ghideze noua generatie de specialisti catre alegerea unei cariere in securitatea cibernetica. Per total, la aceasta categorie s-au inscris 16 companii, ia finalistii au fost Brio, cu programul A.E.R. Remedial School, Endava, cu programul Tech Girls‘ Academy and Young Women in Tech si Scoala Informala de IT, pentru programul cu acelasi nume.
Proiectul CSR al anului a fost castigat de Endava, cu programul Thank You Forest. Derulat in parteneriat cu Plantam Fapte Bune, Endava Thank You Forest este angajamentul companiei de a planta 30.000 de copaci in Romania. Initiativa a fost conceputa pentru a implica oamenii din cadrul Endava in actiunea impotriva schimbarilor climatice fiind, totodata, conectata la programul de recunoastere interna. Finalista la aceasta categorie a fost si Metro Digital Romania cu programul Letters to Santa.
Startup-ul anului este Brio, o platforma educationala DeepTech SaaS dezvoltata cu scopul de a ajuta elevii claselor I-XII, parintii, profesorii si institutiile de invatamant sa sporeasca performanta educationala si increderea la nivelul tinerilor. Brio identifica punctele tari ale studentilor, punctele mai slabe si zonele de risc, permitand o dezvoltare personala orientata si masurabila. Finalistii acestei categorii au fost si EasyDo Digital Technologies, Innoship, MedX.
Castigatorul premiului Proiectul R&D al anului este Atos IT Solutions & Services, cu programul Aisaac. AisaaC este un serviciu de prevenire, detectare si raspuns la amenintarile de securitate cibernetica de ultima generatie, alimentat de o platforma de inteligenta artificiala. Acesta este o platforma de analiza extrem de scalabila, care ruleaza algoritmi de ultima generatie si tehnologii avansate de Big Data pentru a detecta atacuri complexe, directionate si necunoscute. Finalisti la aceasta categorie au fost si Assist Sofware cu CounteR si Metro Digital Romania cu Checkoutless.
Wipro Technologies cu VDCM a castigat premiul pentru solutia de outsourcing software a anului. In parteneriat cu Marelli, Wipro a dezvoltat software-ul VDCM (Vehicle Domain Controller Management) pentru managementul dinamicii sistemului de suspensie a vehiculului si este implementat in doua versiuni: una dedicata motoarelor cu ardere interna si altul pentru vehicule electrice (atat hibride, cat si complet electrice). Finalistii acestei categorii au fost Atta Systems cu Bold Health si Zitec cu Sameday Lockers.
Premiul pentru Produsul software al anului merge catre Innovator Artificial Tech cu Medicai. Medicai permite clinicilor mici si mijlocii, medicilor, spitalelor, celor care efectueaza studii clinice si pacientilor sa colaboreze in mod sigur si asincron si sa acceseze imagistica medicala de oriunde. Finalistii acestei categorii au fost Modex cu Modex Blockchain Database si Zitec cu Regista.
Compania anului a fost desemnata Zitec, lider pe piata IT & Digital Marketing din Romania, companie specializata in dezvoltarea de solutii de transformare digitala, servicii si produse tehnologice personalizate, aplicatii mobile, blockchain, precum si servicii de digital marketing. In 2021, Zitec a inregistrat cresteri semnificative pe segmente de business precum Product development, solutii Google & Microsoft Cloud, Digital Marketing, Mobile sau eCommerce si si-a extins portofoliul cu peste 50 de clienti noi, din diverse industrii, renumiti la nivel national si international. Finalistii acestei categorii au fost Atta Systems, Softbinator Technologies si Tremend Software Consulting.
Membrul ANIS al anului a fost desemnat Atos IT Solutions & Services. Compania s-a remarcat prin suportul activ in proiectele asociatiei de-a lungul anului 2021.
Anul acesta, in premiera, ANIS a introdus si o distinctie speciala – Best Personal Contribution – unei persoane care a excelat anul trecut prin implicarea in initiativele si proiectele Asociatiei. Castigatorul editiei curente a fost Edward Cretescu - Head of Sales & Partnerships la Digidemat Romania. Edward are o experienta extensiva in digitalizare si dezvoltare de business in domeniul IT. In cadrul ANIS, el este coordonatorul Task Force-ului de Digitalizare si Dezvoltarea Industriei, fiind o persoana foarte implicata in activitatile si proiectele noastre. Mereu pregatit sa ofere o mana de ajutor, Edward a castigat atat aprecierea membrilor cat si a echipei executive.
Membrii juriului care au desemnat castigatorii celei de a sasea editii a Galei ANIS sunt: Mihai Matei - Presedintele ANIS, Radu Burnete – Director Executiv Confederatia Patronala Concordia, Mirela Gavra – fondator The Diplomat, Ana Giurca – fondator Loginro, Bianca Muntean – Director Executiv ARIES Transilvania, Cristian-Alexandru Nae – Director General Adjunct TechVentures Bank, Elena Pap – Director Regional (pentru Romania, Moldova, Bulgaria, Serbia & Grecia) in cadrul Up Coop, Razvan Rughinis – Prodecan ACS, Universitatea Politehnica din Bucuresti si co-fondator Innovation Labs, Carmen Sebe – CEO Seedblink, Dan Zaharia – fondator Fab Lab Iasi.
Premiile de Excelenta ale Industriei IT si Gala ANIS 2022 au fost sustinute de partenerii.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAMTotalEnergieshilti
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 187 (Noiembrie-Decembrie 2024)
 

Autentificare

Editia
OCTOMBRIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 186 (Octombrie 2024)
 
Editia
SEPTEMBRIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 185 (Septembrie 2024)
 
romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
VEGO
theda mar
Ubitech
AED
CDS
EDIT-Structural
GEWISS
ELECTROGRUP
BogArt
MAKITA
konsent
Arduro
noark
ERBASU CONSTRUCT
SSAB
DRS
EURO BUILD
Acvatot 2019
concelex
SIGM
strabag nivel 1
rigips

Parteneri

top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander
urmarirea comportarii in timp a constructiilor<