Agenda Constructiilor
Joi, 30 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - BitSoftware: Activitatea pe teren, simplificata cu ajutorul aplicatiilor mobile
BitSoftware: Activitatea pe teren, simplificata cu ajutorul aplicatiilor mobile
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 08 Aug 2023 11:05
In ziua de azi mobilitatea este o caracteristica de baza, mai ales in ceea ce priveste activitatea companiilor care desfasoara activitati pe teren. Activitatile de teren se desfasoara si monitorizeaza preponderent cu ajutorul noilor tehnologii si a aplicatiilor mobile. Din dorinta de a contribui permanent la dezvoltarea si imbunatatirea activitatii clientilor sai, BITSoftware a dezvoltat o serie de aplicatii mobile care eficientizeaza considerabil modul prin care se pot administra anumite aspecte ale activitatii si care simplifica procesele muncii de pe teren.
 
Aplicatie mobila pentru pontaj direct de pe santier
SocratePontaje este aplicatia mobila dedicata sefilor de santier prin care reusesc sa urmareasca si sa gestioneze forta de munca de pe telefonul mobil, direct de pe santier. Astfel, pot obtine informatii exacte de pe santier, detaliate la nivel de proiecte, faze si subfaze. Prin prelucrarea orelor lucrate pe proiect, se calculeaza costurile si profitabilitatea in timp real. Aplicatia este, bineinteles, integrata nativ cu SocrateERP, dar se poate integra printr-un API cu orice solutie ERP, software de project management sau aplicatie de salarizare.
 
Aplicatie mobila pentru reprezentantii de Service
SocrateService, extensie nativa a solutiei SocrateCloud, usureaza activitatea din teren a reprezentantilor de service, gestioneaza eficient timpul si serviciile oferite, imbunatatind calitatea. Cu SocrateService se pot planifica sesizarile si sarcinile, se pot introduce actiunile de interventie, consumabilele si piesele de schimb cu usurinta, se poate genera devizul direct la locul interventiei, de pe orice dispozitiv mobil, indiferent de sistemul de operare.
 
Aplicatie mobila pentru deconturi de cheltuieli
SocrateExpense simplifica intregul proces de creare si aprobare cheltuielilor pentru decont. Aceasta aplicatie aduce numeroase avantaje companiilor cum ar fi: vizualizarea in timp real a situatiei avansurilor si deconturilor la nivel individual sau centralizat, optimizarea timpului de operare, reducerea timpului de creare a unui decont prin utilizarea unei interfete intuitive cu acces de pe orice dispozitiv, arhivarea electronica a documentelor din decont, comunicarea integrata intre utilizatorii aplicatiei si departamentul financiar-contabil prin notificari in timp real. Aplicatia poate fi folosita de orice companie, indiferent de marimea sau de domeniul de activitate al acesteia, fiind o aplicatie usor de utilizat, disponibila de pe orice tip de dispozitiv.
SocrateExpense impreuna cu SocrateCloud ofera posibilitatea de integrare prin API cu sistemul ERP, aplicatii de contabilitate sau alte platforme existente la nivelul organizatiei dumneavoastra si poate exporta pentru intreaga luna toate deconturile aprobate intr-un format gata de importat.
 
Aplicatie mobila pentru procesul de aprobare a documentelor
SocrateWorkflow usureaza procesul de aprobare a documentelor. Nevoia a pornit de la unul dintre clientii nostri, lider pe piata de Telecom din Romania, astfel ca am dezvoltat SocrateWorkflow, aplicatie destinata managerilor si supervizorilor responsabili cu aprobarea de documente.
Si aceasta este, bineinteles, extensie nativa a solutiei SocrateCloud, si scopul ei este sa standardizeze procesul de aprobare a documentelor, reducand timpul de procesare si imbunatatind procesul de luare a deciziilor. Indiferent de locul in care se afla, cu SocrateWorkflow toti cei care sunt responsabili cu aprobarea de documente pot aproba, respinge, redirecta sau escalada la urmatorul nivel documente din cadrul unui flux de documente spre aprobare.
 
* Un material de Alina Rafoi, Marketing and Communications Specialist la BITSoftware.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
rigips
CDS
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
ness project
Ubitech
konsent
Acvatot 2019
strabag nivel 1
quadratum
viarom
siniat
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
noark
theda mar
concelex

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander