Agenda Constructiilor
Miercuri, 21 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - Schneider Electric lansează EcoStruxure Machine Expert Twin, o solutie digital twin
Schneider Electric lansează EcoStruxure Machine Expert Twin, o solutie digital twin
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de AG&F 06 Iul 2022 14:03
Schneider Electric a lansat EcoStruxure Machine Expert Twin, o solutie software digitala scalabila pentru gestionarea intregului ciclu de viata al echipamentelor. Aceasta permite producatorilor de echipamente originale (OEM) sa creeze modele digitale ale aparatului real, astfel incat acestea sa poata fi proiectate si puse in functiune virtual inainte de procesul de constructie in sine. Mediul intuitiv EcoStruxure Machine Expert Twin include componente mecatronice drag-and-drop, interfete VR/AR si biblioteci axate pe aplicatii, toate acestea permitand proiectarea in paralel a sarcinilor mecanice, electrice si de control.
Mediul de programare deschis al solutiei permite add-on-uri si extensii, cu o multitudine de module avansate si integrare perfecta in EcoStruxure Machine Expert si EcoStruxure Machine Advisor, precum si adaptarea la sursele de date, fluxurile de lucru si procesele clientilor. EcoStruxure Machine Expert Twin ii ajuta pe OEM sa imbunatateasca procesele de proiectare si calitatea si sa minimizeze costurile. De asemenea, ofera un nivel complet nou de flexibilitate si eficienta in operatiuni si mentenanta.
„Software-ul digital twin deschide calea pentru noi modele de echipamente, permitand un proces de productie mai agil si sporind performanta produselor rezultate”, spune Ali Haj Fraj, Senior Vice President, Digital Factory, Schneider Electric. ”Proiectarea proceselor de productie cu EcoStruxure Machine Expert Twin poate oferi OEM-urilor un timp de lansare pe piata mai rapid, un risc mai mic de functionare defectuoasa si echipamente care sunt cu adevarat potrivite cu scopul in care sunt utilizate.”
 
Folosind EcoStruxure Machine Expert Twin, clientii se pot astepta la:
- O economie de 60% in timpul de executie
- Time-to-market cu pana la 50% mai rapid
- Economii de pana la 20% la costurile calitatii prin testare inainte si in timpul punerii in functiune
EcoStruxure Machine Expert Twin acopera intregul ciclu de viata al echipamentelor, de la vanzari, concept si proiectare, pana la productie si exploatare. Transformarea ideilor de design in animatii de vanzari relevante ii ajuta pe clienti sa vizualizeze corect produsul final, in timp ce design-ul aprofundat ajuta la imbunatatirea si verificarea prototipurilor, la reducerea riscurilor si a costurilor legate de calitate si la accelerarea timpului de lansare pe piata.
EcoStruxure Machine Expert Twin revolutioneaza constructia de echipamente si utilaje prin digitizarea tuturor proceselor, de la un design detaliat la cele mecanice, electrice si controale, permitand strategii de testare virtuala si punerea in functiune, precum si testarea de acceptare din fabrica (FAT) intr-un timp mai scurt. Solutia imbunatateste, de asemenea, testele de integrare a sistemului, creste calitatea software-ului, accelereaza evolutia productiei si economiseste timpul crucial de punere in functiune la fata locului.
De asemenea, poate deschide noi fluxuri de venituri pentru OEM pe parcursul intregului ciclu de viata al utilajului prin intretinerea acestuia, instruirea operatorilor, imbunatatiri si upgrade-uri ulterioare. Software-ul le permite OEM-urilor sa ofere noi servicii bazate pe solutii digital twins, sa imbunatateasca si sa testeze virtual actualizarile software si sa reduca timpul de nefunctionare a utilajelor.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGABONARE REVISTELiebherALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
FRONTALE
top 500
Acvatot 2019
quadratum
rigips
noark
top 500
viarom
top 500
CDS
Ubitech
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
MAKITA
concelex
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu