Agenda Constructiilor
Sambata, 23 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - SII Romania detine cel mai inalt nivel de securitate a informatiei, conform TISAX
SII Romania detine cel mai inalt nivel de securitate a informatiei, conform TISAX
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 25 Ian 2023 13:57
SII Romania, companie multinationala specializata in servicii si solutii IT, anunta recertificarea la nivelul celui mai inalt standard de securitate admis de Trusted Information Security Assessment Exchange (TISAX)*.
TISAX este un standard de certificare recunoscut global si utilizat in industria automotive ce demonstreaza capacitatea necesara in materie de securitate a informatiilor, atat la nivelul companiei atestate, cat si in ceea ce priveste datele specifice gestionate in numele partenerilor sai. SII Romania, a carei divizie automotive reprezinta o parte importanta din operatiunile companiei, detine certificarea TISAX inca din anul 2020.
Evaluarea TISAX ia in considerare criterii precum: zonele de lucru fizice, stocarea datelor, dezvoltarea sistemelor, accesul la sisteme si gestionarea proprietatii intelectuale si property management. Rezultatele evaluarii, valabile timp de trei ani, dovedesc maturitatea necesara in materie de securitate a informatiilor, atat in cadrul propriei companii, cat si in ceea ce priveste gestionarea datelor clientilor din sectorul automotive. In plus, certificarea permite partajarea rezultatelor evaluarii pe o platforma dedicata, ajutand la diferentierea companiei de competitie.
Certificarea TISAX presupune trei niveluri de evaluare a capacitatii de securitate, prima certificare fiind obtinuta de SII Romania in 2020. Recertificarea TISAX, obtinuta de companie anul acesta, atesta atingerea celui mai inalt nivel de securitate admis, respectiv Level 3 (Very High Information Security Protection Level).
„Industria automotive este o zona reprezentativa pentru compania noastra, recertificarea TISAX fiind o confirmare oficiala referitoare la capabilitatile, metodologiile de lucru si practicile recomandate in domeniu, pe care le noi le utilizam. Recertificarea si atingerea celui mai inalt standard de securitate TISAX evidentiaza capacitatea noastra de a livra proiecte cu un nivel ridicat de securitate si confidentialitate, criterii esentiale pentru colaborarea cu jucatori de top din industria automotive”, a declarat Manel Ballesteros, CEO SII Romania.
Divizia automotive din cadrul SII Romania a inregistrat o puternica dezvoltare in ultimii ani, inregistrand, in prezent, o crestere de 35% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Activitatile companiei sunt organizate in jurul a doua linii principale de business - digital si inginerie -, iar echipele sunt coordonate de ingineri seniori cu o vasta experienta in domeniul lor de activitate.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiman and machineVideoConfAC-iulALLBIMALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
IN CURAND, editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
CDS
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
viarom
strabag nivel 1
leviatan
Acvatot 2019
grundfos
leviatan
rigips
Ubitech
MAKITA
theda mar
noark
BALTIC

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
BA 2023
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica