Agenda Constructiilor
Luni, 02 Octombrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - UNIPREST Instal detine platforma digitala proprie pentru managementul proiectelor
UNIPREST Instal detine platforma digitala proprie pentru managementul proiectelor
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 04 Mai 2022 12:03
Ca parte a procesului de rebranding si repozitionare strategica, Uniprest Instal a lansat o noua platforma digitala destinata managementului proiectelor de instalatii, HVAC si sanitare care va asigura fluiditatea operatiunilor, optimizarea timpului de procesare a stocurilor si comenzilor, mult mai putine erori, transparenta si predictibilitate – Uniprest Instal Digital.
”Noua platforma ofera partenerilor nostri (firme de executie in instalatii, dezvoltatori de proiecte rezidentiale, comerciale sau industriale, re-selleri), un set de instrumente utile pentru a-si digitaliza afacerile si a ramane competitivi si relevanti pe o piata intr-o continua schimbare si intr-un context economic dificil”, declara Enikő Péter, Managing Director, Uniprest Instal.
Printre beneficiile pe care le ofera platforma digitala se numara: facilitatea clientilor de a vizualiza in timp real stocurile din cel mai apropiat depozit Uniprest Instal si/sau din depozitul central, in functie de proximitatea fata de depozitul central; informatii extinse despre produse (pret cu discount personalizat, fotografii detaliate), plasarea comenzilor online, indiferent de intervalul orar, vizualizarea comenzilor anterioare si a statusurilor acestora; management financiar in timp real (sold, scadente, calendar de plati) sau liste predefinite, gata realizate de specialistii Uniprest Instal, care pot fi plasate drept comanda.
”Dorim ca in etapa de dezvoltare imediat urmatoare, noua platforma digitala sa permita utilizatorilor si alte capabilitati tehnice, cum ar fi: integrarea cu sistemele interne ale clientilor via API, white labeling si project management extins”, declara Attila Fazakas, Managing Director.
Pe langa aceasta lansare, compania are in plan consolidarea prezentei in zona Banatului prin relocarea depozitului actual de la Timisoara intr-unul mai mare, de 3.000 mp.
Investitiile care au fost alocate in acest an pentru dezvoltarea infrastructurii, digitalizare si dezvoltarea echipei se ridica la 850.000 euro.
Pe termen mediu si lung, compania are in vedere dezvoltarea infrastructurii si a logisticii Uniprest Instal pentru care estimeaza investitii in jur de 5 mil. euro.
Lansarea platformei Uniprest Instal Digital s-a desfasurat in cadrul evenimentului Expo Uniprest 2022, care a avut loc in Bucuresti, pe 3 mai.
Expo Uniprest 2022, un proiect pe care compania l-a reluat dupa pandemie, se va desfasura si in alte orase in care exista depozite: Timisoara, Craiova si Sibiu.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
man and machineALLBIMALLBIMhiltiVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
rigips
viarom
BALTIC
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
grundfos
strabag nivel 1
CDS
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
Acvatot 2019
noark
theda mar
MAKITA
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
BA 2023
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica