Agenda Constructiilor
Luni, 29 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - ZITEC: Venituri de 18 milioane euro in 2021, in crestere cu 68% comparativ cu 2020
ZITEC: Venituri de 18 milioane euro in 2021, in crestere cu 68% comparativ cu 2020
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 17 Feb 2022 10:47
Zitec, lider pe piata de IT & digital marketing din Romania, specializat in dezvoltarea de solutii si servicii de transformare digitala, a inregistrat o cifra de afaceri de 17,9 milioane de euro in 2021, in crestere cu 68% comparativ cu anul precedent. In ultimii trei ani, evolutia companiei s-a mentinut pe un trend ascendent, raportand o rata medie anuala de crestere a afacerilor de 52%.
In 2022, compania mizeaza pe dezvoltarea parteneriatelor cu Google, Microsoft, Adobe (Magento) si VTEX, dar si pe cresterea impactului in proiectele clientilor existenti, atat din Romania, cat si din celelalte peste 30 de tari.
In 2021, Zitec a inregistrat cresteri semnificative pe segmente de business precum Product Development, solutii Google & Microsoft Cloud, Digital Marketing, Mobile sau eCommerce. Cresterea a fost sustinuta si de extinderea portofoliului de clienti cu peste 50 de clienti noi din diverse industrii, renumiti la nivel national si international printre care: Pfarma.ro, Brico Dépôt, Karcher Romania, Finqware, Fashion Days, Decathlon Cehia, Freshful, Flip.ro sau eMAG marketplace.
Totodata, Zitec a devenit in 2021 partener tehnologic Startarium, una dintre cele mai mari comunitati pentru antreprenori din Romania, in contextul extinderii infrastructurii digitale si a portofoliului de produse pe platforma dedicata.
Anul trecut serviciile de mobile development si blockchain au generat venituri de 1,6 milioane de euro, in urma preluarii integrale a Under Development Office, una dintre cele mai populare firme de blockchain development din Europa, de la sfarsitul anului 2020 si asimilarea echipei si portofoliului acesteia. Reprezentantii companiei afirma ca in prezent se afla in discutii pentru preluarea unor companii similare, care doresc sa se alature echipei Zitec.
Rezultatele inregistrate de companie in 2021 au fost posibile si datorita parteneriatelor strategice cu Google, Microsoft, Adobe (Magento Commerce) si VTEX. Astfel, anul trecut in luna iulie, Zitec a devenit unul dintre primii 20 de parteneri Microsoft din lume care au obtinut specializarea avansata „Migrarea in Azure a Linux si a bazelor de date open source”.
„Cresterea semnificativa pe care am inregistrat-o anul trecut s-a reflectat si in extinderea portofoliului de clienti, a industriilor din care provin acestia, si implicit a echipei Zitec, care a cunoscut cea mai mare crestere din ultimii ani. Am lucrat la dezvoltarea fiecarei linii de business, astfel incat in prezent putem afirma ca oferim un portofoliu complet de solutii de transformare digitala, de la dezvoltarea de produse software personalizate si servicii de online marketing pentru companii, la solutii de digitalizare a administratiei publice locale, pana la proiecte dezvoltate cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie, precum blockchain, AI sau machine learning”, a declarat Alexandru Lapusan, CEO si co-fondator Zitec.
Echipa Zitec a mizat in 2021 si pe dezvoltarea produselor (proprii), Regista, lider de piata pe segmentul aplicatiilor de digitalizare a administratiei publice si Mirro.io, aplicatia completa de management al performantei resurselor umane.
Astfel, Regista a generat anul trecut venituri de peste 1 milion de euro, in crestere cu 60% fata de anul precedent si a fost incorporata intr-o companie independenta, Regista Digital SA. Totodata, numarul de clienti institutionali ai Regista a crescut cu 55%, in prezent aplicatia fiind utilizata in peste 800 de primarii si institutii din toate judetele tarii. Oferta de module a aplicatiei a fost extinsa in 2021 prin lansarea Contului Contribuabilului, prin intermediul caruia cetatenii isi pot crea un cont de acces pentru ca mai apoi sa poata trimite rapid cereri catre primarie, dar si modulul de Plati Online cu ajutorul caruia institutiile pot incasa amenzi si taxe locale direct din portalul e-Guvernare, devenind prima aplicatie din Romania care calculeaza automat valoarea taxelor locale.
Mirro.io ajuta companiile sa-si construiasca si sa-si sustina o cultura orientata pe transparenta, recunoastere si feedback continuu, fiind un instrument esential in dezvoltarea performantei in cadrul organizatiilor. In 2021, peste 50 companii s-au alaturat portofoliului de clienti Mirro.io, printre care Tazz, Hochland, Bytex sau Sensilab.
Pe toata perioada anului trecut, Zitec s-a concentrat si pe cresterea echipei printr-un proces de recrutare exclusiv online si a anuntat trecerea definitiva la modul de lucru hibrid, ceea ce permite membrilor echipei sa decida individual optiunea privind desfasurarea activitatii, de la birou sau de la distanta. Astfel, compania a incheiat anul cu 265 de colegi in echipa Zitec, in crestere cu 40% fata de finele anului 2020. In 2021, Zitec si-a marit echipa cu 115 noi colegi, o rata de recrutare dubla fata de anul precedent. Pentru 2022, compania isi propune sa atraga mai mult de 120 de specialisti in echipa din toata tara, in acest moment avand colegi atat din Bucuresti si Brasov, orase unde exista si birouri fizice, cat si din Cluj, Timisoara sau Iasi.
Posturile disponibile in prezent vizeaza atat roluri tehnice precum: PHP Developer, Magento Developer, Mobile Developer (IOS/Android), Node.js Developer, Frontend Developer (React/Vue JS), Quality Assurance (Automated & Manual), Digital Product Analyst, Scrum Master, Agile Project Manager, Web Design, DevOps Engineer, precum si in departamentele de suport: financiar, resurse umane, marketing sau vanzari.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
CDS
strabag nivel 1
theda mar
siniat
EDIT-Structural
leviatan
viarom
Ubitech
rigips
Acvatot 2019
MAKITA
quadratum
noark
CONCEPT STRUCTURE
ness project
concelex

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
econet
AICPS_30
top 500
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander