Agenda Constructiilor
Luni, 27 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - BOG’ART, nominalizata din nou la Compania de Constructii a Anului, la Gala CEEQA
BOG’ART, nominalizata din nou la Compania de Constructii a Anului, la Gala CEEQA
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 15 Apr 2024 16:14
Pentru al treilea an consecutiv, Bog’Art a fost selectata pe lista scurta la categoria Compania de constructii a anului la Gala Premiilor CEEQA 2024, ce va avea loc la data de 15 mai, la Varsovia. Castigatorul va fi ales dintr-o lista de 12 finalisti, printre care se afla si companiile PORR, Skanska si Strabag.
"Aceasta recunoastere reprezinta o validare a muncii noastre asidue, a pasiunii si a angajamentului de a continua excelenta in industria constructiilor din Romania, dar si o recunoastere a calatoriei noastre care ne-a adus in acest moment. In 2023, Bog’Art a gestionat cu succes peste 35 de proiecte aflate in derulare la nivel national, cu o suprafata cumulata de aproximativ 200.000 mp, inclusiv proiecte de birouri, rezidentiale, medicale, aeroporturi, centre educationale, urbane si proiecte de infrastructura", au transmis reprezentantii Bog’Art.
In sectorul privat, Bog’Art a finalizat cladirea de birouri U Center 2, proiect care se intinde pe 53.000 mp si a obtinut deja certificatul LEED Platinum. In sectorul public, compania de constructii a finalizat cu succes Aeroportul Brasov-Ghimbav si a contribuit la dezvoltarea si extinderea a inca patru aeroporturi din tara, din Cluj-Napoca, Sibiu, Satu Mare si Tuzla.
In Bucuresti, Bog’Art a contribuit la executia a doua proiecte majore de infrastructura, respectiv Pasajul giratoriu suspendat Berceni si pasajul superior al Podului Grant.
De asemenea, Bog’Art a derulat proiecte in domeniul medical, pentru Spitalul Orasenesc Sinaia, Blocul Chirurgical Politraumatologic din cadrul Spitalului Militar din Sibiu si a semnat contractul de executie a Sectiei de Ortopedie si a primei Banci de Tesuturi din Romania din cadrul Spitalului Clinic Colentina.
Gala CEEQA este principalul loc de intalnire pentru industria imobiliara din centrul, estul si sudul Europei si unul dintre cele mai vibrante evenimente de afaceri din Europa. Pentru informatii suplimentare, click aici
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTESISECAMALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
konsent
theda mar
leviatan
CDS
rigips
ness project
noark
Ubitech
concelex
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
viarom
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
quadratum
strabag nivel 1
siniat

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
econet
AICPS_30
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander