Agenda Constructiilor
Luni, 01 Iunie 2020
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - NOU! Conferinta EURO-Constructii este reprogramata pentru 3 noiembrie 2020
NOU! Conferinta EURO-Constructii este reprogramata pentru 3 noiembrie 2020
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 20 Mai 2020 06:20
Cea de-a noua editie a Conferintei Internationale despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii a fost reprogramata pentru data de 3 noiembrie 2020, in contextul crizei medicale, cu toate efectele acesteia, cu care se confrunta tara noastra in aceste momente. Evenimentul fusese programat initial pentru data de 12 mai a.c.
Siguranta tuturor participantilor si buna desfasurare a evenimentului reprezinta principalele noastre preocupari si va asiguram, si pe aceasta cale, de sprijinul nostru, in speranta ca vom depasi cu totii aceasta perioada de incercare.
Conform programarii initiale, conferinta se va desfasura tot in in Sala Atlas a Radisson Blu Hotel - Bucuresti, in paralel cu lucrarile Conferintei Internationale despre Sisteme de Tamplarie si Fatade EURO-Fereastra, ajunsa la editia a 12-a.
Avem speranta ca, in acest al noualea an consecutiv de cand se deruleaza in aceasta formula, ambele evenimente vor constitui din nou un succes atat in ceea ce priveste participarea factorilor de decizie ai celor mai importante companii din sectorul de constructii, instalatii, tamplarie termoizolanta si din domeniile conexe (reuniti cu oficiali din partea mediului academic, proiectanti, arhitecti etc.), cat si din punct de vedere al acuratetei si actualitatii subiectelor ce vor fi abordate, integrate in conceptul sustenabilitatii, al eficientei energetice, dar si al noilor coordinate de business ce vor rezulta in urma traversarii actualei crize.
Programul ambelor manifestari va fi conceput astfel incat sa raspunda cerintelor de comunicare ale specialistilor din domeniul constructiilor si din sectoarele conexe, inca o data accentul urmand a fi pus pe initiativele de dezvoltare a cladirilor sustenabile si pe eficienta energetica a ansamblurilor performante de tamplarie.
Evenimentul va fi sustinut, in continuare, de numerosi parteneri nationali si internationali, inclusiv institutionali.
Cea de-a noua editie a EURO-Constructii 2020 isi propune sa reuneasca reprezentanti ai arhitectilor, antreprenorilor, producatorilor de materiale de constructii, auditori energetici si, nu in ultimul rand, oficiali ai autoritatilor centrale si locale.
Cu ocazia evenimentului, intr-un cadru festiv, va avea loc gala premiilor EURO-Constructii (editia a saptea), iar cu acest prilej celor mai semnificative companii active pe piata le vor fi inmanate distinctii (trofee si premii de excelenta) pentru promovarea dezvoltarii durabile. Aceste premii reprezinta repere al intregului sector, evidentiind astfel realizarile firmelor in domeniul constructiilor eficiente energetic/ sustenabile.
Pentru informatii suplimentare si inscrieri la eveniment, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

TeraSteelACADALLBIMCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere