Agenda Constructiilor
Luni, 29 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - Conferinta Internationala PREFBETON are loc la Bucuresti in 7 noiembrie 2019
Conferinta Internationala PREFBETON are loc la Bucuresti in 7 noiembrie 2019
Expozitii & Conferinte Publicat de Cosmin Dincu 29 Oct 2019 08:11
Prefbeton – Organizatia Patronala a Producatorilor de Prefabricate din Beton din Romania – va organiza, la data de 7 noiembrie 2019, a treia editie a Conferintei Internationale „Solutii prefabricate din beton”, la Bucuresti.
„Prefbeton si-a propus, prin acest eveniment, sa regrupeze din nou principalii parteneri din industria constructiilor – producatori de prefabricate din beton, proiectanti de structuri, arhitecti, profesori si studenti ai universitatilor de profil, antreprenori generali, dezvoltatori imobiliari, furnizori de echipamente si materiale pentru industria constructiilor etc. Astfel, urmarim sa mobilizam partenerii din industria constructiilor pentru a sustine piata de elemente prefabricate din beton, care a depasit 1,5 milioane metri cubi in anul 2017 si se afla in plina expansiune, ca o recunoastere a avantajelor majore ale prefabricatelor din beton, printre care se afla calitatea controlata si viteza de montaj, productia continua pe tot parcursul anului si versatilitatea. In plus, structurile prefabricate din beton sunt economice, avand pret fix si termen de predare bine definit – ceea ce reprezinta parametri cruciali pentru dezvoltatorii imobiliari”, au subliniat organizatorii.
Printre temele principale ce vor fi discutate la eveniment, se afla cele legate de noutatile acestui segment de piata. Astfel, vor fi prezentate diverse solutii inovatoare prefabricate din beton pentru infrastructura rutiera, proiecte logistice si comerciale, proiecte socio-culturale, solutiile prefabricate pentru proiecte rezidentiale etc. Un alt punct de interes va fi constituit de paralela dintre beton monolit si beton prefabricat, cu avantaje si provocari , din perspectiva proiectantilor, antreprenorilor generale, beneficiarilor, arhitectilor si, evident, producatorilor de prefabricate. Se vor discuta si despre solutiile prefabricate utilizate in zonele seismice similare Romaniei, concomitent cu dezbaterea evolutiei legislatiei in domeniu si cu perspectivele economice ale pietei de constructii. In fine, dar nu in ultimul rand, pentru ca betonul prefabricat este uimitor, se vor reliefa diverse tipuri si modele ale acestui material, de la structuri clasice la betonul-dantela, de la betonul obisnuit la cel de inalta performanta.
 
 
ALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
leviatan
Ubitech
EDIT-Structural
viarom
concelex
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
siniat
noark
rigips
ness project
strabag nivel 1
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
econet
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander