Agenda Constructiilor
Sambata, 26 Octombrie 2024
Home - Stiri - Info-Santiere - Lucrari importante de optimizare in Parcul Industrial Eurobusiness II din Oradea
Lucrari importante de optimizare in Parcul Industrial Eurobusiness II din Oradea
Info-Santiere Publicat de AG&F 04 Oct 2024 10:18
Primaria Oradea, in colaborare cu Agentia de Dezvoltare Locala Oradea SA, a demarat lucrari importante in Parcul Industrial Eurobusiness II, situat pe strada Ogorului. In prezent, acest parc este strabatut in diagonala de Valea Salca, fapt care impiedica concesionarea unei suprafete de 13,46 hectare de teren catre investitorii interesati. Din cauza acestui obstacol, terenul nu putea fi valorificat in mod corespunzator.
Pentru a solutiona aceasta problema, autoritatile locale au decis relocarea cursului Vaii Salca prin deviere si intubare pe zona sudica si vestica a parcului. Aceasta masura va permite eliberarea parcelelor si transformarea lor in terenuri disponibile pentru dezvoltare industriala. Lucrarile hidrotehnice pentru devierea si intubarea paraului sunt deja in desfasurare, primele tuburi de mari dimensiuni fiind livrate la limita vestica a Parcului Industrial Eurobusiness II. De asemenea, livrarile vor continua si saptamana viitoare, inclusiv in zilele de sambata, pentru a accelera executia.
 
 
Pentru realizarea acestui proiect complex, este nevoie de:
• tuburi din otel cu diametrul de 2,5 metri si lungimea de 13,5 metri, insumand o lungime totala de 979,74 metri. Aceste tuburi vor fi imbinate cu elemente de cuplare stranse cu buloane pentru a asigura durabilitatea intregii structuri;
• 6 camine de vizitare, care vor facilita accesul pentru intretinerea sistemului;
• doua racorduri pentru preluarea apelor pluviale din Parcul Industrial, pentru a asigura gestionarea optima a apelor pluviale cazute pe parcelele invecinate canalului;
• doua tronsoane deschise de canal din beton, in zona imbinarilor biefurilor (aval si amonte), cu o lungime totala de 90,5 metri.
Antreprenorul lucrarii este o asociere formata din Madlev Cons (lider), Flodor Transcom si Urban Construct Transilvania. Valoarea totala a lucrarilor este de 5 milioane de lei (fara TVA), iar finantarea proiectului este asigurata din bugetul local. Termenul de finalizare estimat pentru aceste lucrari este de maximum 9 luni.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMRAWLPLUGhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
SEPTEMBRIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 185 (Septembrie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
rigips
EDIT-Structural
concelex
noark
ELECTROGRUP
DRS
ness project
viarom
ERBASU CONSTRUCT
BogArt
CDS
Arduro
MAKITA
Ubitech
konsent
SSAB
Acvatot 2019
SIGM
leviatan
theda mar

Parteneri

HABITAT
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
top 500
ef-de-n
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander
urmarirea comportarii in timp a constructiilor<