Agenda Constructiilor
Luni, 29 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - TeraPlast obtine nota 10 in cadrul evaluarii Vektor, pentru a cincea oara consecutiv
TeraPlast obtine nota 10 in cadrul evaluarii Vektor, pentru a cincea oara consecutiv
Producatori & Furnizori Publicat de AG&F 29 Ian 2024 14:12
Pentru a cincea oara consecutiv, TeraPlast SA obtine nota maxima, 10, in cadrul evaluarii Vektor, coordonata de ARIR - Asociatia Pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania.
Incepand cu anul 2019, evaluarea Vektor analizeaza activitatea companiilor listate la Bursa de Valori Bucuresti in privinta eficientei guvernantei corporative si transparentei in comunicarea cu investitorii.
In evaluarea realizata pentru anul 2023, au fost luate in calcul 10 criterii care au vizat evenimentele destinate investitorilor, furnizarea rezultatelor financiare in formate digitale accesibile, raportarea non-financiara, precum si comunicarea clara a informatiilor referitoare la conducerea companiei si politici (ex. de distribuire a dividendelor). Rezultatele evaluarii activitatii de comunicare cu investitorii au fost auditate de catre Mazars Romania.
"La TeraPlast urmarim si ne straduim sa aplicam cele mai bune practici in relatia cu investitorii. Evolutia pietei de capital romanesti, prezenta in indicii FTSE Russell si MSCI, atrag dupa sine si evolutia aspectelor de guvernanta si comunicare. Transparenta si promptitudinea sunt cele care sporesc increderea investitorilor intr-o companie, contribuind la reputatie prin disponibilitatea informatiilor si a echipei de IR. Avem peste 14 mii de actionari care au incredere in TeraPlast si carora le-am promis atat plus-valoare, cat si o comunicare constanta, de calitate. Suntem convinsi ca prin cresterea importantei si calitatii activitatii de comunicare cu investitorii, intreaga piata de capital romaneasca devine mai atractiva pentru investitorii locali, dar si internationali. Evaluarea Vektor reuseste sa puna in valoare importanta acestor aspecte”, a mentionat dl Alexandru Stanean, CEO TeraPlast.
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
noark
viarom
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
concelex
siniat
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
CDS
theda mar
strabag nivel 1
ness project
rigips
leviatan
Acvatot 2019

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
econet
top 500
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander