Agenda Constructiilor
Duminica, 19 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - TeraPlast obtine nota 10 in cadrul evaluarii Vektor, pentru a cincea oara consecutiv
TeraPlast obtine nota 10 in cadrul evaluarii Vektor, pentru a cincea oara consecutiv
Producatori & Furnizori Publicat de AG&F 29 Ian 2024 14:12
Pentru a cincea oara consecutiv, TeraPlast SA obtine nota maxima, 10, in cadrul evaluarii Vektor, coordonata de ARIR - Asociatia Pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania.
Incepand cu anul 2019, evaluarea Vektor analizeaza activitatea companiilor listate la Bursa de Valori Bucuresti in privinta eficientei guvernantei corporative si transparentei in comunicarea cu investitorii.
In evaluarea realizata pentru anul 2023, au fost luate in calcul 10 criterii care au vizat evenimentele destinate investitorilor, furnizarea rezultatelor financiare in formate digitale accesibile, raportarea non-financiara, precum si comunicarea clara a informatiilor referitoare la conducerea companiei si politici (ex. de distribuire a dividendelor). Rezultatele evaluarii activitatii de comunicare cu investitorii au fost auditate de catre Mazars Romania.
"La TeraPlast urmarim si ne straduim sa aplicam cele mai bune practici in relatia cu investitorii. Evolutia pietei de capital romanesti, prezenta in indicii FTSE Russell si MSCI, atrag dupa sine si evolutia aspectelor de guvernanta si comunicare. Transparenta si promptitudinea sunt cele care sporesc increderea investitorilor intr-o companie, contribuind la reputatie prin disponibilitatea informatiilor si a echipei de IR. Avem peste 14 mii de actionari care au incredere in TeraPlast si carora le-am promis atat plus-valoare, cat si o comunicare constanta, de calitate. Suntem convinsi ca prin cresterea importantei si calitatii activitatii de comunicare cu investitorii, intreaga piata de capital romaneasca devine mai atractiva pentru investitorii locali, dar si internationali. Evaluarea Vektor reuseste sa puna in valoare importanta acestor aspecte”, a mentionat dl Alexandru Stanean, CEO TeraPlast.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
CDS
MAKITA
konsent
Ubitech
leviatan
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
noark
rigips
EDIT-Structural
concelex
theda mar
siniat
viarom
Acvatot 2019
quadratum

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
econet
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander