Agenda Constructiilor
Sambata, 27 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - TRENCADIS: Afaceri de 33,7 milioane euro in 2023, pentru compania de software
TRENCADIS: Afaceri de 33,7 milioane euro in 2023, pentru compania de software
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de AG&F 05 Feb 2024 12:00
Trencadis, companie de tehnologie specializata in dezvoltarea si implementarea de solutii software complexe pentru sectorul guvernamental si cel de business, a incheiat anul 2023 cu afaceri de 33,7 milioane de euro (167,8 milioane lei), in crestere cu 38.7% fata de anul precedent, care survine dupa avansul de 21% din 2022.
Rezultatele obtinute in 2023 reprezinta un nou record al volumului de afaceri al companiei Trencadis, cu un profit de 1,24 milioane de euro (6,2 milioane lei) in crestere cu 53,2% fata de anul precedent. 
In contextul finantarilor din cadrul PNRR si a fondurilor structurale dedicate transformarii digitale a relatiei stat-cetatean si stat-mediu de afaceri, Trencadis isi propune sa contribuie la modernizarea infrastructurii digitale si la cresterea eficientei serviciilor publice.
Cifra de afaceri din 2023 a fost sustinuta de proiectele de integrare de sisteme, de transformare digitala a unor servicii publice si de livrare infrastructura hardware si software.
"Au contribuit la evolutia cifrei de afaceri si investitiile in competentele tehnice ale echipei si in tehnologiile care au produs primele proiecte de anvergura pe solutii de tip Big Data, Cyber-security, soft educational. In acest context, Trencadis cauta in continuare specialisti pentru roluri precum Project Manageri, Business Analisti, Arhitecti de sisteme si specialisti Big Data cyber-security si AI”, a spus Emilia Jeleriu, Deputy CEO al Trencadis, responsabil pentru dezvoltarea afacerilor, BID & Presales.
De asemenea, in 2023, Trencadis a lansat si finalizat o serie de proiecte majore incepute anterior in domeniul transformarii digitale a administratiei publice.
Printre proiectele finalizate in anul 2023 se numara platforma digitala cu resurse educationale deschise Edulib pentru Agentia de Administrare a Retelei Nationale de Informatica pentru Educatie si Cercetare, servicii privind dezvoltarea unui sistem informatic pentru Consiliul Superior al Magistraturii, servicii si furnizare echipamente necesare pentru Dezvoltare si implementare sistem integrat management pentru Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, Servicii de implementare si dezvoltare a sistemului informatic si instruirea personalului pentru Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, servicii proiectare si mentenanta aplicatie IT si infrastructura hardware suport pentru proiectul ReCONNECT al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca. De asemenea, in anul 2023 am initiat proiecte de infrastructura si securitate – STS securitate cibernetica pentru cloud-ul guvernamental, MAI – echipamente de comunicatie si Universitatea A.I.Cuza Iasi – echipamente pentru modernizarea infrastructurii de comunicatii de date.
Pe langa rezultatele financiare de exceptie inregistrate in 2023, Trencadis isi indreapta atentia catre proiectele planificate pentru anul 2024. Compania se angajeaza in implementarea proiectelor de cloud guvernamental, consolidandu-si expertiza in furnizarea solutiilor tehnologice avansate pentru administratia publica.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
noark
viarom
rigips
quadratum
theda mar
CDS
CONCEPT STRUCTURE
siniat
MAKITA
EDIT-Structural
Ubitech
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
ness project
concelex
leviatan

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
top 500
econet
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander