Agenda Constructiilor
Duminica, 28 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - SOFTONE il numeste pe Radu Opris in functia de Group General Manager International
SOFTONE il numeste pe Radu Opris in functia de Group General Manager International
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de AG&F 20 Feb 2024 14:24
Grupul Softone, lider in furnizarea de solutii business software din Grecia si Europa de Sud-Est, anunta numirea lui Radu Opris in functia de Group General Manager International. Aceasta numire intareste angajamentul Grupului Softone pentru a-si consolida prezenta in Romania, Bulgaria si regiunea Europei de Sud-Est.
Radu Opris detine o experienta unica de leadership, lucrand anterior in industriile de IT, telecomunicatii si business software din Europa de Sud-Est. Inainte de a se alatura Grupului Softone, acesta a detinut pozitia de Director General in cadrul HP Enterprise Romania. Anterior, a avut pozitii executive pentru organizatii renumite, printre care Microsoft si Motorola. De-a lungul carierei sale, Radu a reusit in mod constant sa sustina cu succes expansiunea companiilor in piete si industrii neexploatate, sa asigure dezvoltarea unor retele de parteneri puternice si sa creeze echipe de management valoroase prin intermediul unor initiative strategice de recrutare.
In noul sau rol, Radu Opris va lucra indeaproape cu Country General Managerii, Alexandra Lucescu (Romania) si Rado Vangelov (Bulgaria) pentru a executa si accelera indeplinirea planurilor si a obiectivelor strategice pentru pietele din Romania si Bulgaria. In plus, va explora si va identifica noi oportunitati de expansiune in Europa de Sud-Est.
CEO-ul Grupului Softone, Panos Martinis, a sustinut: „Suntem incantati sa ii uram bun venit lui Radu Opris in echipa noastra de management. Experienta sa vasta, precum si intelegerea lui profunda a pietelor regionale vor juca un rol esential in realizarea planurilor noastre strategice pentru Europa de Sud-Est, avand ca obiectiv pozitionarea Grupului Softone ca lider in dezvoltarea solutiilor business software in Romania, Bulgaria, dar si in regiunea Europei de Sud-Est."
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGSISECAMALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
siniat
EDIT-Structural
theda mar
CDS
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
strabag nivel 1
viarom
ERBASU CONSTRUCT
ness project
MAKITA
quadratum
concelex
leviatan
rigips
noark

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
top 500
AICPS_30
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander