Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - ARAD: Licitatie de peste 400 milioane lei pentru retehnologizarea CET Hidrocarburi
ARAD: Licitatie de peste 400 milioane lei pentru retehnologizarea CET Hidrocarburi
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 11 Iul 2023 13:46
Primaria municipiului Arad a publicat in cadrul SEAP contractul de proiectare si executie pentru modernizarea si retehnologizarea CET Hidrocarburi. Valoarea estimata a contractului este de 402,17 milioane de lei (fara TVA), finantarea urmand a fi asigurata din Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR), din care lucrarile de proiectare sunt evaluate la 9,5 milioane de lei si cele de executie la 390 de milioane de lei, iar diferenta acopera serviciile de asistenta tehnica si organizare de santier.
Vor fi executate lucrari la dispozitivele de incalzire a apei si incalzire centrala, la echipamentele pentru instalatiile de apa si canalizare, la pompele termice, precum si la conductele de incalzire urbana si la centralele termice si de cogenerare. 
Noua sursa va include o instalatie de cogenerare de inalta eficienta formata dintr-un numar de trei motoare termice pe gaz natural si o statie electrica de transformare. Configuratia tehnica a instalatiei de cogenerare asigura productia de apa fierbinte pentru termoficare centralizata si energie electrica pentru vanzare.
Termenul-limita pentru primirea ofertelor a fost stabilit la 11 august 2023, ora 15:00, castigatoare urmand a fi selectata oferta ce va prezenta cel mai bun raport calitate-pret, unde componenta financiara va avea o cota de 40%, iar cea tehnica de 60% (randamentul si eficienta instalatiilor, temperatura minima garantata a apei calde, graficul de executie si costul specific al mentenantei).
Durata contractului de proiectare si executie este de 30 de luni.
 
ABONARE REVISTEhiltiSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
quadratum
CDS
BogArt
ness project
Acvatot 2019
rigips
Arduro
CONCEPT STRUCTURE
SSAB
SIGM
leviatan
strabag nivel 1
konsent
viarom
Ubitech
siniat
MAKITA
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
noark
concelex

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
econet
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander