Agenda Constructiilor
Marti, 27 Septembrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Info-Santiere - CONSTANTA: Spitalul judetean se extinde cu o cladire noua, de 150 milioane euro
CONSTANTA: Spitalul judetean se extinde cu o cladire noua, de 150 milioane euro
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 11 Aug 2022 13:40
Compania Innova Integration a prezentat recent formula finala avizata a documentatiei tehnico-economice, faza Studiu de Fezabilitate, aferenta proiectului de constructie a unui corp nou - Departament Sanatatea mamei si copilului, in cadrul Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei, din Constanta. Noul spital va avea doua sectii de Obstetrica-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie si Chirurgie-Ortopedie Pediatrica si 365 de paturi, doua blocuri operatorii si va fi deservit de un numar de 110 locuri de parcare. De asemenea, viitoarea structura medicala va detine si doua unitati de primiri urgente pentru Pediatrie si pentru Obstetrica si Ginecologie, fiecare dintre acestea avand flux propriu de primire a pacientilor.
Valoarea investitiei este de circa 148,5 milioane de euro (fara TVA), din care 30% vor reprezenta cheltuieli pentru achizitia de aparatura medicala de ultima generatie.
"In elaborarea acestui proiect am pornit, in primul rand, de la necesitatea realizarii unui obiectiv destinat, in mod special, ingrijirii si tratarii medicale a copiilor. Infrastrucura de sanatate a judetului Constanta este reprezentata de SCJU, un spital gandit acum zeci de ani, ca un monobloc ce nu poate fi adaptat necesitatilor actuale si recomandarilor europene. In prezent, in Europa, se construiesc spitale de tip pavilionar, astfel incat sa poata fi realizate circuite pentru fluxul intern. Astazi, impreuna cu colegii mei din cadrul Directiei Generale de Proiecte, cu echipa manageriala a SCJU, precum si cu cei care au realizat studiul de fezabilitate pentru aceasa investitie, am prezentat exact perspectivele si obiectivele acestui proiect complex, ce are ca sursa de finantare PNRR-ul", a declarat Mihai Lupu, presedintele Consiliului Judetean Constanta.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMAUTODESKVideoConfAC-iulTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
BMI_Icopal
hilti
leviatan
MAKITA
leviatan
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
CELCO 2020
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
viarom
FRONTALE
rigips

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere