Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - DINAMO: Proiectul noului stadion este inca blocat in etapa de avizare si finantare
DINAMO: Proiectul noului stadion este inca blocat in etapa de avizare si finantare
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 19 Iul 2023 17:00
Declansarea procedurii de achizitie publica pentru contractarea lucrarilor de executie a Arenei Multifunctionale CS Dinamo Bucuresti este conditionata de parcurgerea etapelor procedurale si implicit de "asigurarea alocatiilor bugetare", afirma Compania Nationala de Investitii (CNI). Intr-un raspuns transmis la solicitarea News.ro, CNI a precizat ca a fost semnata hotararea de predare a amplasamentului catre CNI SA si a fost finalizata procedura de achizitie publica pentru contractarea serviciilor de intocmire a studiului de fezabilitate.
"Ca urmare, la momentul actual, studiul de fezabilitate a fost finalizat si a fost predat la CNI SA. Precizam ca in prezent a fost intocmita si depusa toata documentatia necesara in vederea emiterii avizelor, la momentul actual 90% din avize primind deja aprobare", a transmis CNI.
Ulterior acestei etape documentatia va fi spusa avizarii in vederea aprobarii indicatorilor tehnico-economici.
"Demararea procedurii de achizitie publica pentru contractarea lucrarilor de executie este conditionata de parcurgerea tuturor acestor etape si implicit de asigurarea alocatiilor bugetare", au precizat reprezentantii CNI.
 
 
Asocierea formata din companiile Profesional Construct Proiectare & Lucian Simion Arhitectura (lideri), cu subcontractorii Itech Automatics, Mira Proiect Consult, Profesional Tech Construct Design, Vian Engineering si Geosond, vor proiecta noul stadion de fotbal Dinamo Bucuresti. Arena va fi construita pe locul actualului stadion de pe Sos. Stefan cel Mare, care va fi demolat integral.
Contractul, in valoare de 850.000 de lei, a fost atribuit la finalul anului 2022 de Compania Nationala de Investitii (CNI), si vizeaza elaborarea studiului de fezabilitate si a altor documentatii de specialitate. Durata de implementare a lucrarilor este de 90 de zile. In urma emiterii de CNI a ordinului de incepere a lucrarilor, in termen de 60 de zile va fi finalizat proiectul de design (incluzand toate studiile aferente), va fi cuantificat necesarul de finantare prin indicatorii tehnico-economici (bugetul necesar), iar in inca 30 de zile vor fi obtinute avizele si autorizatiile prevazute de lege si din necesitatile de proiect. 
Conform planurilor actuale, noua arena va avea aproximativ 25.000 de locuri si ar urma sa fie gata cel tarziu la finalul anului 2025.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
viarom
Arduro
CONCEPT STRUCTURE
BogArt
rigips
noark
strabag nivel 1
Ubitech
MAKITA
ness project
CDS
EDIT-Structural
concelex
leviatan
siniat
SSAB
ERBASU CONSTRUCT
SIGM
konsent
quadratum
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
econet
AICPS_30
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander