Agenda Constructiilor
Joi, 04 Iunie 2020
Home - Stiri - Info-Santiere - SECTOR 6: Licitatie de 4,5 miliarde lei pentru reabilitarea blocurilor de locuinte
SECTOR 6: Licitatie de 4,5 miliarde lei pentru reabilitarea blocurilor de locuinte
Info-Santiere Publicat de AG&F 01 Mar 2019 08:48
Sectorul 6 al Municipiului Bucuresti, prin serviciul de achizitii publice, organizeaza o licitatie ce vizeaza atribuirea unui acord-cadru (cu maximum opt operatori economici) ce vizeaza reabilitarea termica a blocurilor de locuinte de pe raza acestei unitati administrativ-teritoriale, prin executia de lucrari de termoizolatie la pereti exteriori, lucrari termohidroizolare la terasa blocurilor, lucrari de termoizolare subsol, inlocuire tamplarie existenta cu tamplarie eficienta energetic, lucrari de instalatii si alte lucrari conexe. Valoarea totala estimata a acestui acord-cadru este de 4.508.308.116 lei (fara TVA), acesta fiind impartit in patru loturi si, potrivit autoritatii contractante, cu toate ca se poate depune o oferta pentru toate cele patru loturi, un singur agent economic participant la licitatie nu va putea adjudeca mai mult de doua loturi. 
Tinand cont de programele de reabilitare termica finalizate de autoritatea contractanta si pentru a asigura o distributie relativ egala a lucrarilor de reabilitare, dar si din considerente de eficienta in organizarea si executia lucrarilor si implicit a reducerii costurilor cu organizarile de santier si cu transportul materialelor si deseurilor, blocurile selectate de autoritatea contractanta au fost impartite geografic in patru zone, respectiv in tot atatea loturi, astfel: lotul 1 - zona Giulesti - Crangasi - Politehnica, incluzand blocurile din perimetrul Calea Giulesti-Lacul Morii-Sos. Virtutii-Bd. Iuliu Maniu-Cotroceni-Splaiul Independentei-Pasajul Basarab; lotul 2 – zona Militari, care cuprinde blocurile din perimetrul Str. Dambovitei-Str. Boia-Str. Uverturii-Drumul Ciorogarla-Drumul Baciului-Str. Preciziei-Str. Liniei-Str. Virtutii; lotul 3 – zona Drumul Taberei Est, care cuprinde blocurile din perimetrul Str. Brasov-Bd. Timisoara-Str. Valea Oltului-Prelungirea Ghencea; lotul 4 - zona Drumul Taberei Vest, care cuprinde blocurile din perimetrul Drumul Sarii-Bd. Timisoara-Str. Brasov-Bd. Ghencea.
Lotul a carui valoare estimata este cea mai mare (respectiv, 1.377.947.312 lei, fara TVA) este cel de-al doilea, iar valoarea cea mai redusa a lucrarilor o are lotul 1, cu 879.601.040 lei, fara TVA.
Termenul-limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare a fost stabilit la 8 aprilie 2019, ora 15:00, iar contractul este multianual, de vreme ce autoritatea contractanta subliniaza ca ofertele depuse trebuie sa fie valabile pana la 8 aprilie 2029. Totusi, durata maxima a acordului-cadru ar trebui sa fie de patru ani, de vreme ce Sectorul 6 al Municipiului Bucuresti a omis orice clarificare la capitolul din SEAP ce impune justificarea oricarei durate care depaseste patru ani. In orice caz, evaluarile tehnice si de calificare, respectiv evaluarea financiara (toate efectuate dupa criteriul celui mai bun raport calitate-pret) sunt programate pentru 11 noiembrie 2019, ora 18:00.
Dupa cum mai anunta autoritatea contractanta, ofertantii sunt obligati sa depuna initial DUAE, iar documentele justificative care probeaza indeplinirea celor declarate si asumate prin completarea DUAE urmeaza a fi prezentate pentru fiecare lot, la solicitarea autoritatii contractante, de catre ofertantii clasati pe primele doua locuri, dupa aplicarea criteriului de atribuire asupra ofertelor admisibile, exceptand documentele ce se solicita a fi prezentate la depunerea ofertelor. In plus, in conformitate cu prevederile art. 160, alin. (1) din Legea nr. 98/2016, termenul-limita pana la care orice operator economic interesat de participarea la procedura de achizitie publica are dreptul de a solicita clarificari sau informatii suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire este de 16 zile inainte de termenul-limita de depunere a ofertelor. In conformitate cu prevederile art. 160, alin. (2) din Legea nr. 98/2016, autoritatea contractanta stabileste ca termenul-limita in care va raspunde tuturor solicitarilor de clarificare/ informatiilor suplimentare sa fie in a 10-a zi inainte de termenul-limita de depunere a ofertelor. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADTeraSteelC4E FORUMCOVID-19bluebeam
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere