Agenda Constructiilor
Luni, 26 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Info-Santiere - SPEEDWELL lanseaza The Meadows, ansamblu cu 360 locuinte in nordul Capitalei
SPEEDWELL lanseaza The Meadows, ansamblu cu 360 locuinte in nordul Capitalei
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 14 Ian 2022 11:31
Speedwell a achizitionat un teren de 5,6 hectare cu scopul de a dezvolta un nou proiect rezidential, THE MEADOWS. Conceptul imbina unitati de tip townhouse si cladiri de apartamente cu regim redus de inaltime si este situat pe malul lacului Grivita, in Sectorul 1 al Bucurestiului.
THE MEADOWS introduce un concept unic pe piata imobiliara din Bucuresti: locuinte moderne in cladiri cu inaltime redusa si case cu vedere spre malul lacului, toate intr-un parc cu peisagistica special amenajata. Este o oaza de liniste si relaxare in interiorul orasului.
Localizat pe strada Fabrica de Caramida, centrul orasului Bucuresti si huburile de afaceri din nordul acestuia sunt usor accesibile. De asemenea, statia de metrou Laminorului se afla la o distanta de doar 10 minute de mers pe jos.
THE MEADOWS va oferi un mix de townhouse-uri, cladiri de apartamente cu regim de inaltime P+3, facilitati si spatii verzi care includ o promenada publica de-a lungul lacului. Aceasta promenada a fost conceputa in concordanta cu planurile Primariei Sectorului 1 de a lega malul lacului de centrul orasului prin alei pietonale si piste de biciclete cu locuri de odihna si vederi panoramice.
THE MEADOWS a fost proiectat respectand configuratia actualului cartier rezidential. Astfel, a rezultat un ansamblu cu densitate scazuta, inconjurat de un spatii verzi. De asemenea, facilitati publice sunt integrate in masterplan si vor servi si revigora comunitatea si zona existente.
Architectura la cele mai inalte standarde si calitate superioara sunt elemente esentiale care vor adauga valoare acestui proiect. Cele 360 de unitati oferite de THE MEADOWS vor crea un cadru ideal in care o comunitate sa se dezvolte si sa se bucure de un nivel de trai imbunatatit. Townhouse-urile si apartamentele vor avea gradini private conectate la parcul public, apartamentele vor avea terase spatioase si ferestre mari pentru ca locuitorii sa se bucure de privelisti si de verdeata, iar apartamentele de tip penthouse sunt o alegere potrivita pentru familiile mai mari.
Apartamentele cu una, doua, trei si patru camere sunt amplasate in jurul gradinii amenajate in interiorul ansamblului, acolo unde exista si zone de recreere si locuri de joaca pentru copii. Locurile de parcare sunt subterane, astfel incat oamenii si copiii sa se poata bucura de plimbari in siguranta si liniste in interiorul ansamblului.
Arhitectura rafinata, culorile neutre si finisajele de cea mai buna calitate evidentieaza un concept axat pe confort, functionalitate si estetica, mentinand in acelasi timp cele mai inalte standarde de sustenabilitate si respect pentru mediu. THE MEADOWS va fi construit in conformitate cu standardele nZEB (cladiri cu consum de energie aproape zero) pentru o performanta energetica ridicata.
„Suntem incantati sa introducem acest nou concept pe piata rezidentiala. THE MEADOWS este reuneste teme recurente pe care le regasim in toate proiectele noastre: standarde ridicate de calitate a vietii, echilibrul dintre viata personala si cea profesionala, sustenabilitate si arhitectura de ultima generatie. Toate aceste elemente sunt sporite de o locatie unica, pe malul lacului Grivita, un loc ideal pentru formarea unei noi comunitati care seva alatura celei existente.” declara Jan Demeyere, Arhitect si Co-Fondator Speedwell.
THE MEADOWS va fi dezvoltat in patru faze. Vanzarile pentru Faza 1, cuprinzand 15 townhouse-uri, va fi lansata in Q3 2022.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
leviatan
FRONTALE
top 500
rigips
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
noark
Ubitech
top 500
viarom
CDS
MAKITA
concelex
strabag nivel 1
top 500

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu