Agenda Constructiilor
Duminica, 14 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - SPEEDWELL va incepe constructia Glenwood Estate in primavara acestui an
SPEEDWELL va incepe constructia Glenwood Estate in primavara acestui an
Info-Santiere Publicat de AG&F 25 Ian 2024 12:42
Speedwell, unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori imobiliari din Romania, lanseaza vanzarile pentru Glenwood Estate, noul proiect rezidential de vile premium amplasat in apropiere de Bucuresti, in Corbeanca. Ansamblul va livra un total de 209 locuinte, 50 dintre acestea fiind construite in prima faza a proiectului. Inceperea lucrarilor de constructie este programata pentru primavara acestui an, urmand ca primele unitati rezidentiale sa fie predate in 2025. Investitia totala este estimata la 94 milioane de euro, 21 milioane de euro fiind alocati primei etape de dezvoltare. Glenwood Estate promoveaza conexiunea cu natura si prezinta o abordare unica care se concentreaza pe siguranta, confort, sustenabilitate si design.
Localizat in Corbeanca, la doar cativa kilometri de capitala, intr-o zona privilegiata, inconjurata de verdeata, ansamblul rezidential va fi dezvoltat pe un teren de 14 hectare cu acces direct si vizibilitate catre lacul Ostratu. Glenwood Estateeste o comunitate sigura, cu circuit inchis, care include un mix de vile premium, cu regim de inaltime redus, inconjurate de spatii verzi – gradini generoase si private si parcuri publice. Un alt factor care confera proiectului o nota distinctiva este designul locuintelor. Inspirat de arhitectura organica, care dezvolta structuri si cladiri prin promovarea armoniei dintre habitatul uman si natura, conceptul integreaza strazi private, cu poteci si alei pietonale, piste pentru biciclete, culori si materiale naturale, toate puse in evidenta prin iluminat special. 
Vilele sunt armonios distribuite pe intreaga suprafata a terenului si beneficiaza de o dispunere atent planificata, ce pune accent pe spatiile generoase dintre locuinte, astfel incat rezidentii sa se bucure de intimitate si de o atmosfera relaxanta care incurajeaza o un stil de viata echilibrat.
"Suntem incantati sa extindem portofoliul rezidential in apropiere de Bucuresti, in Corbeanca, prin dezvoltarea Glenwood Estate, un proiect dedicat celor care sunt in cautarea unui mediu linistit si natural, dar care ofera acces rapid la viata agitata a capitalei. Noul ansamblu de vile va fi integrat rapid in comunitatea existenta, oferind acces rezidentilor la o selectie larga de facilitati si spatii verzi. Locuintele vor avea acces direct si deschidere catre lacul Ostratu, acesta fiind un plus in ceea ce priveste experienta rezidentiala a viitorilor locatari. Ne bucuram sa lansam vanzarile pentru noile locuinte si suntem increzatori ca vom livra primele unitati pana in 2025.", a declarat Didier Balcaen, CEO si Cofondator Speedwell
Glenwood Estate va livra vile cu patru si cinci camere, cu suprafete nete cuprinse intre 140 si 220 de metri patrati si gradini intre 322 si 557 de metri patrati. Fiecare unitate va beneficia de materiale de cea mai buna calitate si design modern cu finisaje premium in culori naturale adaptate imprejurimilor. Cu o comunitate deja formata, Glenwood Estate va fi preponderent un ansamblu rezidential. Fiecare vila va dispune de cel putin doua locuri de parcare private destinate rezidentilor si vizitatorilor. In plus, facilitati precum zone sportive si restaurante, vor fi integrate in etapele ulterioare.
 
 
”In linie cu lansarea Raportului de Sustenabilitate pentru anul 2022, articulat de o strategie de sustenabilitate coerenta, dezvoltarile noastre viitoare vor lua in considerare actiuni care sustin misiunea pe care ne-am propus-o in aceasta directie. Unul dintre cele mai ambitioase obiective ale noastre este atingerea neutralitatii emisiilor de dioxid de carbon pana in 2050, iar Glenwood Estate este unul dintre primele proiecte pe care le vom dezvolta conform acestui criteriu. Componenta puternica de sustenabilitate este in linie cu obiectivele noastre ca dezvoltator, precum si cu toate caracteristicile zonei care inconjoara noul proiect rezidential premium. Amplasat in apropierea lacului Ostratu, ansamblul  ofera accesibilitate la facilitatile importante din proximitatea suburbiilor." a declarat Jan Demeyere, arhitect si Cofondator Speedwell.
Conceptul noii dezvoltari este in concordanta cu obiectivul principal al Speedwell, acela de a imbunatati calitatea vietii clientilor si comunitatilor. Glenwood Estate va fi dezvoltat in conformitate cu standardele Green Homes. Similar tuturor proiectelor Speedwell, pe langa componenta de sustenabilitate, Glenwood Estate pune accent pe bunastarea comunitatii si pe oferirea unui grad ridicat de confort. In aceasta directie, rezidentii se vor bucura de spatii atent proiectate care vor reduce atat impactul asupra climei, cat si costurile utilitatilor, prin implementarea panourilor fotovoltaice, a pompelor de caldura, reutilizarea apei pluviale si a altor masuri similare. Protejarea naturii si limitarea impactului asupra mediului sunt cele doua principii fundamentale pe care compania le va respecta in dezvoltarea proiectului.
Speedwell a finalizat si are in diferite stadii de dezvoltare peste 10 proiecte mari la nivel national, precum RECORD PARK in Cluj-Napoca, PALTIM in Timisoara, MIRO, THE IVY, TRIAMA si SPACEPLUS in Bucuresti. Tot in Bucuresti, compania a lansat vanzarile pentru THE MEADOWS, proiectul rezidential premium, inconjurat de natura. Acesta este al doilea proiect pentru care compania va folosi initiative si tehnologii NZEB (emisii de carbon aproape de zero) pentru protejarea mediul inconjurator si a biodiversitatii.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
SIGM
Acvatot 2019
strabag nivel 1
concelex
CDS
noark
EDIT-Structural
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
Arduro
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
BogArt
viarom
leviatan
SSAB
ness project
Ubitech
siniat
MAKITA
konsent

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
top 500
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander