Agenda Constructiilor
Sambata, 02 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Info-Santiere - SPEEDWELL va investi 94 milioane euro intr-un nou ansamblu rezidential
SPEEDWELL va investi 94 milioane euro intr-un nou ansamblu rezidential
Info-Santiere Publicat de AG&F 20 Nov 2023 13:03
Speedwell, unul dintre cei mai activi dezvoltatori de real estate din Romania, pregateste lansarea vanzarilor pentru Glenwood Estate, noul proiect rezidential premium amplasat in Corbeanca. Inceperea lucrarilor de constructie este programata pentru anul viitor, urmand ca primele unitati rezidentiale sa fie predate in 2025. 
Glenwood Estate va include un total de 209 locuinte premium, 50 dintre acestea fiind construite in prima faza a proiectului. Investitia totala este estimata la 94 milioane de euro, 21 milioane de euro fiind alocati primei etape de dezvoltare. Noul proiect prezinta o abordare unica ce pune accent pe spatiile verzi din interiorul ansamblului, dar si pe protejarea mediului inconjurator.
Localizat in Corbeanca, aproape de Bucuresti, intr-o zona privilegiata inconjurata de verdeata, ansamblul rezidential va fi dezvoltat pe un teren de 14 hectare ce ofera acces direct si vizibilitate catre lac. Glenwood Estate va include un mix de vile premium, cu regim de inaltime redus si gradini generoase, inconjurate de zone verzi publice. Viitorii rezidenti vor beneficia, de asemenea, de o gama larga de facilitati, deja prezente in zona Corbeanca, precum gradinite, magazine de proximitate, parcuri, farmacii, restaurante sau alte servicii.
„Suntem incantati sa extindem portofoliul rezidential prin dezvoltarea Glenwood Estate, un proiect dedicat familiilor si indivizilor in cautarea unui mediu linistit si natural, care ofera acces rapid catre cele mai importante puncte de interes din capitala. Noul ansamblu se va integra in comunitatea deja formata oferind acces rezidentilor la o gama variata de facilitati. In plus, cu deschidere si acces catre lac, locuintele devin adevarate oaze de relaxare pentru viitorii rezidenti. Suntem incantati sa anuntam lansarea proiectului si suntem increzatori ca viitoarea comunitate care se va forma aici se va bucura de acest concept unic.”, a declarat Didier Balcaen, CEO si Cofondator Speedwell.
Glenwood Estate va livra vile cu patru si cinci camere, cu suprafete utile cuprinse intre 141 si 220 de metri patrati si gradini intre 322 si 557 de metri patrati. Fiecare unitate va beneficia de materiale de calitate superioara si de un design modern, cu finisaje premium in culori neutre adaptate imprejurimilor. Proiectul va include locuri de parcare dedicate rezidentilor si vizitatorilor, iar facilitati precum spatii pentru activitati recreative si sportive, restaurant sau gradinita vor fi integrate in etapele ulterioare.
”In acord cu lansarea Raportului de Sustenabilitate pentru 2022 si misiunea pe care ne-am propus-o in aceasta directie, viitoarele noastre dezvoltari sunt sustinute de o strategie de sustenabilitate consecventa. Ne dorim sa atingem neutralitatea emisiilor de carbon pana in 2050, iar conceptul Glenwood EstateE este unul dintre proiectele pe care l-am dezvoltat in aceasta directie. Componenta de sustenabilitate este aliniata cu obiectivele Speedwell si se imbina armonios cu viziunea noastra si cu atributele zonei care inconjoara noul proiect rezidential, situat in zona Corbeanca. In egala masura, Glenwood Estate ofera si accesibilitate la facilitati importante aflate in proximitatea suburbiilor.", a declarat Jan Demeyere, Arhitect si Cofondator Speedwell.
In aceeasi nota cu restul proiectelor Speedwell, pe langa componenta de sustenabilitate, conceptul noii dezvoltari se concentreaza pe calitatea vietii si pe oferirea unui grad ridicat de confort si siguranta. Glenwood Estate va fi dezvoltat conform standardelor Green Homes. Avand in vedere accentul pus pe sustenabilitate, proiectul a fost conceput astfel incat sa reduca atat impactul asupra climei, cat si costurile utilitatilor pentru locuitorii sai, prin implementarea panourilor fotovoltaice, a pompelor de caldura, reutilizarii apei pluviale si a altor masuri similare. Protejarea mediului inconjurator si limitarea impactului asupra mediului sunt doua principii de baza pe care Speedwell le va respecta in dezvoltarea proiectului.
Speedwell a finalizat si are in dezvoltare peste 10 proiecte mari la nivel national, precum RECORD PARK din Cluj-Napoca, PALTIM si un proiect recent anuntat din Timisoara, MIRO, The Ivy, Triama si Spaceplus din Bucuresti. Tot in Bucuresti, compania a lansat vanzarile pentru, The Meadows, proiectul rezidential premium, inconjurat de natura. Acesta este al doilea proiect pentru care compania va folosi initiative si tehnologii moderne cu zero emisii nete de carbon pentru protejarea mediul inconjurator si a biodiversitatii. 
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
concelex
CDS
noark
MAKITA
Acvatot 2019
theda mar
viarom
leviatan
quadratum
rigips
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
FRONTALE

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
top 500
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander