Agenda Constructiilor
Duminica, 21 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Info-Santiere - Ubitech a semnat contractul pentru inceperea lucrarilor la noul Spital Regional Cluj
Ubitech a semnat contractul pentru inceperea lucrarilor la noul Spital Regional Cluj
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 29 Feb 2024 12:06
Compania Ubitech Constructii a semnat ieri, 28.02.2024, contractul pentru primul pachet de lucrari de constructii la Spitalul Regional de Urgenta Cluj, care va deveni centrul principal pentru ingrijirea pacientilor critici si a cazurilor complexe din regiunea de Nord - Vest a tarii. 
Contractul semnat de Ubitech Constructii pentru prima etapa a proiectului include lucrari de organizare de santier, excavare grosiera a pamantului, devierea retelelor de utilitati si amenajarea cailor temporare de acces, construirea unei incinte etanse de pereti mulati, ziduri de sprijin din piloti forati, precum si lucrari pregatitoare pentru extinderea organizarii de santier in etapa a doua a proiectului, care urmeaza sa fie scoasa la licitatie, pentru constructia propriu-zisa a spitalului. 
Proiectul are o valoare totala estimata la 3,35 miliarde de lei, iar finantarea va fi asigurata, in principal, de Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene, cu 2 miliarde de lei (dintre care 1,64 miliarde lei contributie nationala si 350 de milioane lei fonduri europene), precum si printr-un credit de 1,525 miliarde de lei de la Banca Europeana de Investitii (BEI). 
„Acest proiect reprezinta o oportunitate extraordinara pentru echipa noastra, care va pune in valoare expertiza si profesionalismul specialistilor Ubitech in realizarea lucrarilor cu grad ridicat de complexitate. Suntem onorati sa contribuim la edificarea acestui proiect vital pentru Romania, care va avea un impact semnificativ in ingrijirea pacientilor critici si a cazurilor complexe din regiunea de Nord - Vest a tarii", a declarant Catalin Podaru, CEO Ubitech Constructii. 
 
 
Spitalul Regional de Urgenta din Cluj va fi o institutie medicala de importanta majora, care va oferi o gama completa de servicii medicale si avea o capacitate de 849 de paturi. Dintre acestea, 336 de paturi sunt destinate pentru ingrijiri chirurgicale, 343 de paturi pentru ingrijiri medicale, 64 de paturi pentru pediatrie si obstetrica-ginecologie, 82 de paturi pentru terapie intensiva (dintre care 10 pentru terapie intensiva pediatrica), precum si facilitati specializate pentru ingrijirea intensiva neonatala si pentru unitatea de arsuri. 
De asemenea, spitalul va include un centru dedicat cardiologiei, un bloc operator integrat cu 22 de sali de interventie chirurgicala si va furniza servicii de spitalizare de zi si chirurgie de zi.
Ubitech Constructii, una dintre cele mai digitalizate si tehnologizate companii de constructii din Romania, parte a Leviatan Group, a realizat mai multe proiecte de referinta la nivel national, cu o arie larga de facilitati precum unitati multifunctionale, sali de sport, baze de antrenament si alte tipuri de proiecte din sfera educationala si militara. Ca parte a proiectelor de infrastructura militara pe care le-a dezvoltat in multiple zone din Romania, Ubitech a edificat inclusiv unitati medicale. 
Printre proiectele de portofoliu ale companiei Ubitech Constructii se numara realizarea infrastructurii aeroportuare din Campia Turzii pentru avionul multirol F16, executarea lucrarilor de constructii de cladiri si instalatii militare la noul sediu al Comandamentului Corpului Multinational de Sud-Est al NATO, din Sibiu, precum si alte proiecte de anvergura. Mai multe detalii despre proiectele companiei Ubitech Constructii sunt disponibile la acest link: https://ubitech.ro/portofoliu/ 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMRAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
Acvatot 2019
siniat
leviatan
concelex
CDS
ness project
EDIT-Structural
strabag nivel 1
quadratum
rigips
noark
theda mar
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
econet
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander