Agenda Constructiilor
Luni, 26 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - HILL: Servicii de consultanta pentru extinderea retelelor de apa in Sibiu si Brasov
HILL: Servicii de consultanta pentru extinderea retelelor de apa in Sibiu si Brasov
Infrastructura Publicat de Elena Icleanu 13 Apr 2023 11:28
Hill International, companie specializata in consultanta si management in constructii si parte a grupului Global Infrastructure Solutions Inc. (GISI), a fost selectata ca lider al unui consortiu international care va superviza managementul proiectelor si constructiilor derulare de operatorul regional Apa Canal Sibiu SA, pentru dezvoltarea infrastructurii de apa si canalizare in judetele Sibiu si Brasov. Proiectul, evaluat la peste 225 milioane de euro si finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare (POIM) al Fondurilor de Coeziune, va creste nivelul de colectare si epurare a apelor uzate urbane si va contribui la asigurarea alimentarii cu apa potabila din cele doua judete.
Potrivit datelor Hill International, vor fi realizate lucrari de infrastructura pentru alimentarea cu apa potabila si colectarea si epurarea apelor uzate in 26 de Unitati Administrativ Teritoriale, 19 din judetul Sibiu si 7 din Brasov.
Conform contractului, Hill International va conduce un consortiu care ofera servicii de management al proiectelor si al constructiilor, inclusiv raportare, suport pentru unitatea de implementare a proiectelor, planificarea investitiilor viitoare, managementul calitatii, constientizarea si publicitatea proiectului etc.
"Consortiul pe care il conducem intelege obiectivele acestui proiect critic, precum si obiectivele generale ale programului UE in regiune. Echipa noastra locala, sustinuta de expertiza globala, va ajuta la realizarea acestor imbunatatiri transformatoare, asa cum le prevede Apa Canal Sibiu SA, in conformitate cu toate cerintele de finantare, la timp si in limita bugetului", a declarat Panagiotis Methenitis, vicepresedintele Hill si directorul general pentru Balcani
La randul sau, vicepresedintele senior Hill pentru Europa, Manolis Sigalas, a precizat: "Hill a ajutat la gestionarea a zeci de proiecte de infrastructura critica finantate de UE in Europa de Est si aducem cele mai bune practici adaptate in mod special programelor de infrastructura de apa care vor beneficia proprietarii si utilizatorii finali, deopotriva. Rezultatul pentru Apa Canal Sibiu si populatia beneficiara va fi un proiect care ajuta la cresterea economiei locale, indeplineste toate cerintele de finantare si face o diferenta de durata si pozitiva in viata fiecarui locuitor".
"In mai bine de 20 de ani in Romania, Hill a jucat un rol esential in realizarea cu succes a unor proiecte similare. Dezvoltarea continua a infrastructurii in Romania si in toata Europa de Est este un obiectiv cheie al companiei noastre si va ramane atata timp cat clientii nostri - atat noi, cat si traditionali - au nevoie de sprijinul nostru pentru a furniza infrastructura schimbarii. In plus, in calitate de membru al familiei de companii Global Infrastructure Solutions, Inc., Hill este foarte bine pregatit pentru a ajuta la realizarea de programe de infrastructura transformatoare in regiune si nu numai", a adaugat Raouf S. Ghali, directorul executiv al grupului Hill.
***
Cu peste 3.200 de profesionisti in peste 100 de birouri din intreaga lume, Hill International ofera management de programe, de proiect si constructii, supraveghere a managementului de proiect, consiliere, solutionare a disputelor, management al facilitatilor si alte servicii de consultanta clientilor dintr-o varietate de sectoare de piata. Revista Engineering News-Record a clasat recent grupul Hill drept una dintre cele mai mari companii de management al constructiilor din SUA.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGABONARE REVISTEhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
viarom
CDS
noark
top 500
CONCEPT STRUCTURE
rigips
MAKITA
FRONTALE
concelex
strabag nivel 1
quadratum
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
top 500
top 500
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu