Licitatie pentru realizare studiu de fezabilitate traseu cicloturistic in judetul Timis |
Infrastructura Publicat de Elena Icleanu 15 Ian 2024 06:20 |
Un traseu cicloturistic cu o lungime totala de 1.856 km va fi construit in regiunea Vest, traseele urmand a traversa patru judete: Timis, Arad, Caras-Severin si Hunedoara. Proiectul are o valoare de circa 700 de milioane de lei si va beneficia de finantare prin Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR).
Consiliul Judetean Timis, in calitate de lider al consortiului administrativ care va implementa proiectul si din care fac parte autoritati publice din cele 4 judete, a publicat in cadrul SEAP licitatia pentru atribuirea contractului de achizitie a serviciilor de realizare a studiului de fezabilitate cu elemente DALI, necesare stabilirii exacte a traseului si demararii lucrarilor de constructii si amenajari aferente. Valoarea estimata a contractului de consultanta este de 18,77 milioane de lei (fara TVA), documentatiile urmand a fi elaborate in 7 luni de la atribuirea acestuia.
Procedura derulata are ca scop atribuirea serviciilor de realizare a Studiului de fezabilitate (SF) cu elemente de DALI, expertizelor tehnice pentru toate elementele afectate (drumuri, poduri/ podete, diguri aflate pe traseu propus), studiile de teren si alte studii de specialitate (topografic, geotehnic, hidrologic si hidraulic, de impact de mediu si de trafic. De asemenea, proiectantii selectati vor trebui sa elaboreze documentatia necesara pentru obtinerea avizelor/ acordurilor/ autorizatiilor prevazute in Certificatul de Urbanism si documentatiile topo-cadastrale.
Pentru a participa la licitatie, operatorii economici interesati trebuie sa prezinte o lista a serviciilor similare prestate in cel mult ultimii 3 ani, care sa contina valori, perioade si indicarea beneficiarilor publici sau privati din care sa rezulte co ofertantul a prestat contracte de servicii similare de proiectare de infrastructura in valoare cumulata de cel putin 1,8 milioane de lei, cumulat, in cadrul a cel mult 5 contracte.
Oferta castigatoare va fi selectata pe criteriul celui mai bun raport calitate-pret, componenta financiara avand o cota de 40% din punctaj, iar cea tehnica, de 60%, respectiv: demonstrarea unei metodologii adecvate de implementare a contractului, precum si o planificare adecvata a resurselor umane si a activitatilor(27%), experienta detinuta de inginerul proiectant de drumuri (24%) si de experienta managerului de proiect (9%).
Operatorii economici interesati de participarea la licitatie pot depune oferte pana la data de 16 februarie 2024, ora 15:00.
|