Agenda Constructiilor
Vineri, 19 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Canicula e aici. Angajatorii trebuie sa asigure suficienta apa de baut la locul de munca
Canicula e aici. Angajatorii trebuie sa asigure suficienta apa de baut la locul de munca
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 01 Iul 2022 10:01
Desi traim cu senzatia asta - mai ales cand formulam, simplu si simplist, generalizari de tipul „vara, lumea e in vacanta”- nu toata lumea pleaca in vacanta, nu toata vara. Viata continua si in lunile fierbinti ale verii - numai ca temperaturile ridicate vin cu o problema suplimentara. Acel „consumati minimum doi litri de apa pe zi” pe care-i auzim la radio si TV nu mai e deloc un mesaj optional. Costurile pentru sanatate in ignorarea acestei reguli de baza a functionarii organismului uman le depasesc pe cele ale efortului de a ne educa sa bem cata apa ne trebuie, in fiecare zi.
 
Orele de munca de peste zi se „simt” altfel pe canicula, indiferent daca se munceste intr-un spatiu cu aer conditionat sau sub cerul liber. Caldura va pune, cum va avea ocazia, presiune pe organism si, implicit, si pe starea de bine, si pe performanta profesionala.
 
E nevoie, asadar, de apa buna de baut – in cantitati mari. De unde o iei fara sa umpli birourile, santierul sau cantina de PET-uri? Sau daca nu ai incredere in apa de la robinet sau de la putul din apropiere...?
 
De la La Fantana. Pentru ca orice provocare legata de aprovizionarea cu apa la locul de munca ai avea, La Fantana are o solutie potrivita si care face ca apa de baut sa nu mai fie o problema.
 
Pentru birouri sau alte spatii inchise, exista abonamente la dozatoare de apa – fie de tipul watercooler, cu apa imbuteliata, livrata constant si in cantitatile necesare, fie de tip POU (purificatoare Point Of Use), care se racordeaza la reteaua de apa din cladire si ofera apa filtrata, rece sau fiebinte.
 
Ambele tipuri de sisteme de hidratare au avantaje si se preteaza unor anumite conditii de utilizare. Dozatoarele de tip watercooler depind doar de alimentarea cu curent electric a zonei acoperite in care acestea vor functiona. Asta le face pretabile si unor zone de munca mai greu accesibile, cum sunt santierele ori depozitele. Dozatoarele de tip POU (purificatoarele), pe de alta parte, sunt mult mai rentabile din perspectiva volumului de apa consumat si nu depind de momentul livrarii de apa, de exemplu. Evident, acestea trebuie racordate la o sursa de apa potabila, pretandu-se la utilizare in spatii construite si folosite (birouri, institutii, spitale etc.).
 
In ambele cazuri, La Fantana ofera nu doar aceste aparate in custodie, pe baza de abonament. Le si instaleaza, ofera unui reprezentant al clientului un training de utilizare si asigura mentenanta si servisarea acestora. Iar in cazul sistemeleoor watercooler, desigur, La Fantana asigura si livrarea la timp a numarului convenit de bidoane cu apa.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulTERAPLASTAUTODESKALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
BMI_Icopal
hidroplasto
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
hilti
viarom
rigips
leviatan
MAKITA
Ubitech
Acvatot 2019
strabag nivel 1
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere