Agenda Constructiilor
Duminica, 19 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - Casa Noastra (QFort) si Adrem Engineering, finaliste in Programul Made in Romania
Casa Noastra (QFort) si Adrem Engineering, finaliste in Programul Made in Romania
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 28 Sep 2023 12:45
Cele 15 companii antreprenoriale de succes, finaliste ale editiei a VI-a a Programului Made in Romania organizat de Bursa de Valori Bucuresti, au fost anuntate public si premiate marti in cadrul Galei Made in Romania.
Finalistele sunt Adrem Engineering, Amber Studio, Apidava, Ascendia, Bookster, Chic Bijoux, Croco, Exonia Holding, Farmacia Tei, Fiterman Pharma, Grup Serban Holding, Kinderpedia, Mobexpert, Casa Noastra (QFort) si Ultragreens.
Trei dintre companii au fost selectate de catre public, iar celelalte 12 companii finaliste au fost alese de catre juriu.
In prima etapa a proiectului Made in Romania, derulata in perioada 29 martie - 31 mai 2023, sustinatori ai programului, dar si membrii comunitatilor formate in jurul companiilor romanesti, alaturi de Comitetul de Nominalizare, au inregistrat un numar de 386 de nominalizari valide prin intermediul platformei www.investingromania.com. Dintre acestea, in top 3 la categoria domeniului de activitate s-au aflat companiile din IT&C, cu un procent de 15%, urmate de companiile din Comert cu 14% si, pe locul 3, de companiile din domeniul Serviciilor, avand un procent de 12%. Alte domenii care s-au remarcat prin procentul ocupat in clasament sunt Industria alimentara cu 9%, respectiv Industria prelucratoare si de Sanatate cu cate 8%.
La nivelul distributiei geografice, Bucuresti si Ilfov ocupa un procent cumulat de 45%, urmate de Cluj, Iasi, Suceava, Timis, Alba Iulia si Constanta. In ceea ce priveste segmentarea companiilor nominalizate, 82% sunt companii IMM, 11% Start-up-uri si 7% Corporate.
Radu Hanga, presedintele Consiliului de Administratie al Bursei de Valori Bucuresti, a precizat marti, la Gala de Premiere Made in Romania, ca acest program poate fi comparat cu o anticamera care pregateste companiile pentru drumul care le asteapta.
La randul sau, Adrian Tanase, director general, Bursa de Valori Bucuresti, a spus ca Programul Made in Romania este "aproape obligatoriu pentru Bursa de Valori Bucuresti".
El a declarat ca la editia din acest an a programului au fost inrolate 386 de companii, reprezentand o crestere de 130% fata de prima editie. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiRAWLPLUGALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
viarom
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
MAKITA
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
noark
quadratum
EDIT-Structural
siniat
ness project
konsent
Ubitech
strabag nivel 1
Acvatot 2019
CDS
concelex

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander