Agenda Constructiilor
Duminica, 31 Mai 2020
 
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - HOLCIM: Operatiunile din Romania vor fi conduse de un manager algerian
HOLCIM: Operatiunile din Romania vor fi conduse de un manager algerian
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 08 Feb 2016 13:16
Sofiane Benmaghnia (39 de ani), cetatean algerian - canadian, a fost numit director general al Holcim Romania incepand din luna aprilie 2016, inlocuindu-l pe François Petry, care a devenit CEO al diviziei de agregate din cadrul LafargeHolcim Marea Britanie.
Sofiane Benmaghnia a ocupat functia de director general al diviziei agregate-betoane din cadrul Meftah Cement Operations - Algeria (din 2011), anterior fiind directorul financiar al Lafarge Betoane si Agregate in Orientul Mijlociu, pentru trei ani. Managerul s-a alaturat grupului LafargeHolcim in 1999 ca analist financiar, construindu-si cariera pe diferite piete ale grupului, din America de Nord, Orientul Mijlociu, Africa si Europa si cumuland peste 16 ani de experienta in industria cimentului.
"Sunt onorat sa conduc subsidiara din Romania a grupului LafargeHolcim, una dintre companiile cu performante foarte bune. (...) Echipa din Romania, alaturi de oportunitatile pe care noul grup le aduce - cercetare si capacitate de inovare, expertiza globala, capital financiar solid - va continua acest trend ascendent. Imi asum angajamentul de a pastra pozitia Holcim Romania ca o companie care creeaza valoare pentru toate partile interesate, de la angajati la clienti, parteneri si comunitati", a declarat Sofiane Benmaghnia.
Managerul este CPA (Certified Public Accountant), CMA (Certified Management Accountant) si licentiat in comert la Universitatea din Tunisia, detine o certificare in contabilitate de gestiune de la Universitatea Concordia din Montreal (Canada), precum si un executive MBA de la Universitatea Sherbrooke, din Canada.
Holcim (Romania) SA, parte a grupului LafargeHolcim, detine doua fabrici de ciment, in Campulung si Alesd, o statie de macinare si un terminal de ciment la Turda, 14 statii ecologice de betoane, trei - de agregate, doua statii de lianti speciali si un terminal de ciment in Bucuresti, avand circa 800 de angajati.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelCOVID-19ACADALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere