Agenda Constructiilor
Sambata, 15 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - REHAU: Dr. Uwe Böhlke, nou CEO pentru diviziile de constructii, ferestre si mobila
REHAU: Dr. Uwe Böhlke, nou CEO pentru diviziile de constructii, ferestre si mobila
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 20 Dec 2021 13:19
REHAU Group l-a numit pe Dr. Uwe Böhlke CEO al REHAU Industries, noua companie de tip umbrela care reuneste diviziile Building Solutions, Window Solutions, Furniture Solutions si Industrial Solutions.
Dr. Uwe Böhlke va prelua atributiile lui William Christensen, dupa decizia acestuia de a urma o alta traiectorie profesionala. Sub conducerea sa diviziile REHAU Industries au inregistrat o crestere constanta si prezinta un nivel bun de profitabilitate.
Uwe Bohlke este in prezent COO al REHAU Industries, functie pe care o va exercita in continuare dupa preluarea portofoliului de CEO al companiei.
„Cu experienta sa vasta in industrie in calitate de COO, Dr. Böhlke a condus in mod clar reteaua noastra pe calea catre succes. Suntem bucurosi ca acum va conduce REHAU Industries si in calitate de CEO si va contribui in continuare la dezvoltarea companiei impreuna cu colegii sai din consiliu”, a declarat Dr. Veit Wagner, Presedintele Consiliului de Supraveghere REHAU Group.
In luna iulie, REHAU si unitatile sale comerciale au facut un pas important catre mai multa libertate antreprenoriala si catre o si mai mare apropiere de clienti, intr-o maniera bazata pe valoare, cu un nivel ridicat de agilitate si flexibilitate, precum si cu o orientare clara catre piata pentru unitatile respective.
REHAU Group s-a reorganizat in doua companii cu linii de business specifice: (1) REHAU Industries, companie de tip umbrela care reuneste diviziile Building Solutions, Window Solutions, Furniture Solutions si Industrial Solutions si (2) REHAU Automotive, care se va putea concentra si mai mult pe activitatea sa principala cu marii producatori de automobile.
REHAU Romania, prezenta pe piata locala cu diviziile Window Solutions, Building Solutions si Furniture Solutions activeaza in prezent sub umbrela REHAU Industries. Reconfigurarea REHAU Group nu va impacta in niciun fel portofoliul si activitatea REHAU Romania.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
MAKITA
concelex
noark
quadratum
theda mar
CDS
leviatan
rigips
konsent
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
siniat
Acvatot 2019
viarom
Ubitech
ness project

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
top 500
top 500
ROGBC 2016
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander