Agenda Constructiilor
Joi, 18 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - ROOF SERV TRADE: Doua milioane de euro/an, incasati pentru acoperisuri din tigla
ROOF SERV TRADE: Doua milioane de euro/an, incasati pentru acoperisuri din tigla
Producatori & Furnizori Publicat de Simona Ene 10 Sep 2012 10:44
In calitate de distribuitor al unei game complete de sisteme de invelitori din tigla metalica, solutii de acoperire si placare cu tabla cutata, casete de fatada, elemente de drenaj pluvial si de siguranta, precum si de accesorii, societatea Roof Serv Trade asigura inclusiv servicii specifice de montaj si intretinere in exploatare.
Cristina Blebea, director general al Roof Serv Trade: “Din punct de vedere valoric, comenzile de sisteme de acoperisuri din tigla metalica si de elemente pentru constructii genereaza incasari anuale de aproximativ doua milioane de euro, cele mai multe cereri provenind din zona de sud-est a Romaniei, preponderent din Constanta, Tulcea, Calarasi, Slobozia etc. In cursul lui 2012, principalele societati cu o contributie semnificativa la rezultatele companiei noastr au fost Agrobrava - Constanta (un operator local din domeniul agricol) si Tomis Team (membru al grupului CEZ Romania). De asemenea, circa 20% din incasarile totale sunt reprezentate de livrarile de sisteme specifice pentru piata rezidentiala, clientii facand parte din randul persoanelor fizice. In 2011 am consemnat o cifra de afaceri de 2,5 milioane de euro, in crestere cu 40% fata de incasarile din anul fiscal precedent, pentru 2012 fiind estimata o revenire la nivelul valoric al rezultatelor din 2010, ceea ce inseamna o scadere cu 35%-40%. In prezent, suntem singura companie locala activa exclusiv in domeniul constructiilor metalice - ceilalti operatori avand specializari diverse -, insa este dificil de stabilit ce cota de piata detinem in prezent sau care a fost valoarea totala a domeniului. Cele mai importante dificultati pe care le-am intampinat au fost similare celor cu care s-au confruntat toti operatorii economici din tara, respectiv efectele negative ale platirii taxelor si impozitelor inainte de incasarea facturilor (fapt ce blocheaza de multe ori desfasurarea activitatii) si dezechilibrul dintre moneda europeana si cea nationala, generand nu numai pierderi financiare, ci si descurajarea potentialilor investitori”.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
viarom
siniat
CDS
theda mar
MAKITA
rigips
concelex
ness project
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
leviatan
Ubitech
quadratum

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
AICPS_30
econet
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander