Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Legrand: Netatmo Pro, sisteme dedicate energiei /sigurantei, pentru case inteligente
Legrand: Netatmo Pro, sisteme dedicate energiei /sigurantei, pentru case inteligente
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 28 Dec 2020 06:24
Grupul Legrand, specialistul global in infrastructuri electrice si digitale, anunta lansarea programului Netatmo Pro, unul dintre cele mai avansate sisteme in domeniul energiei si al sigurantei, pentru case inteligente.
Produsele reprezinta cele mai populare alegeri pe care consumatorii le fac cand vor sa isi transforme casa intr-una mai eficienta energetic sau mai sigura. De exemplu, unul dintre produsele vedeta incluse in acest program este Camera inteligenta de exterior, singura camera de supraveghere care distinge intre oameni, animale si masini, fara ca utilizatorii sa fie nevoiti sa plateasca taxe suplimentare de abonament.
„Legrand este sinonim cu inovatia, iar sistemele noastre pentru case inteligente ilustreaza determinarea noastra de a oferi consumatorilor performante de top si cele mai noi inovatii disponibile in industrie. Cand vine vorba despre Netatmo Pro, vorbim despre siguranta alegerilor potrivite, produsele incluse in acest program fiind potrivite pentru clientii care isi doresc confort, dar si securitate la cel mai inalt nivel. Suntem entuziasmati de lansarea acestui program pe plan local, mai ales fiindca stim ca exista o nisa de piata si in Romania dispusa sa investeasca in calitate si tehnologie de varf.” a declarat Calin Pascalau, Director General Legrand Romania.
Programul Netatmo Pro cuprinde 2 game: una dedicata sigurantei si una energiei. Gama dedicata sigurantei este formata din solutii cu ajutorul carora utilizatorii isi pot proteja casa atat in interior, cat si in exterior, fara alte costuri suplimentare. Aceasta este compusa din camera inteligenta de exterior, camera inteligenta de interior, senzorii inteligenti pentru usa si fereastra, sirena inteligenta de interior si detectorul inteligent de fum.
Camera inteligenta de exterior este singura camera de exterior care distinge intre persoane, animale si masini, fara taxe suplimentare de abonament. Aceasta este un inlocuitor „inteligent” pentru o lampa clasica destinata fatadei casei, trimite alerte foarte precise si ofera posibilitatea vizualizarii in timp real a proprietatii, cu o detectie de pana la 20m.
Mai mult, se pot seta 4 zone din raza vizuala pentru excludere sau inregistrare si ofera protectie IP66, imagine FullHD (1080p), setari de confidentialitate pe zone tinta si inregistrare pe card, FTP, Dropbox sau iCloud. Camera inteligenta de exterior este compatibila cu Apple HomeKit, Alexa, Google Assistant si IFTTT si este disponibila si in varianta cu sirena integrata (alarma de 105dB).
Cu un design de exceptie, Camera inteligenta de interior este o camera cu recunoastere faciala care trimite alerte in timp real. Aceasta recunoaste persoane, animale sau miscari si dispune de doua moduri de functionare: AWAY si HOME, setari de confidentialite, stocare gratuita (toate inregistrarile aflate pe card sunt criptate) si imagine FullHD (1080p), oferind o calitate buna a imaginii si in conditii de iluminare slaba.
Senzorii inteligenti pentru usa si fereastra asigura un nivel superior de securitate. Acestia se instaleaza usor, atat in interior cat si in exterior, usile si ferestrele echipate cu senzorii inteligenti Netatmo putand semnala in timp real atunci cand este fortata patrunderea in casa. Mai mult, utilizatorii pot verifica direct in aplicatie daca usile si ferestrele echipate cu senzorii inteligenti Netatmo sunt deschise sau inchise si pot seta sa primeasca o alerta atunci cand acestea sunt tinute deschise prea mult timp. Senzorii inteligenti pentru usa si fereastra functioneaza cu doua baterii AAA, avand o autonomie de aproximativ 1 an si o disponibilitate de maxim 12 senzori pe o camera. Senzorii se conecteaza direct la camera video de interior, dispun de protectie IP67 si sunt compatibili cu AppStore, Google Play si IFTTT.
Gama dedicata energiei cuprinde solutii eficiente si elegante atat pentru locuinte individuale dotate cu centrale termice proprii, cat si pentru locuinte colective cu incalzire centralizata.
Cu un design minimalist by Starck si display e-paper, termostatul inteligent dispune de un algoritm inteligent pentru economisirea energiei (datorita functiilor de auto-adaptare si verificare). Atat termostatul cat si “hub-ul” au relee pentru controlul centralei termice, oferind posibilitatea includerii mai multor zone si locuinte in aceeasi aplicatie. Termostatul inteligent poate fi controlat local (manual), dar si de la distanta (smartphone, tableta, computer), interfata aplicatiei fiind foarte clara si intuitiva. De asemenea, utilizatorii pot beneficia de un raport lunar pentru economisirea energiei, avand acces la istoricul de functionare al termostatului - temperaturi, analiza programelor folosite, comparatii, estimari si sfaturi personalizate pentru optimizarea consumului de energie. Acesta functioneaza pe baterii, se poate instala atat cu fire, cat si wireless si este compatibil cu peste 1500 de centrale termice, dar si cu Apple HomeKit, Alexa, Google Assistant si IFTTT, permitand astfel controlul vocal.
Produsele Netatmo Pro se adreseaza publicului specializat (electricieni, instalatori, instalatori sisteme de securitate etc.) care doresc sa ofere clientilor lor unul dintre cele mai inovatoare sisteme disponibile pe piata, precum si o garantie extinsa de 4 ani. In plus, compania ofera cursuri de specializare, pentru ca cei interesati sa devina parteneri certificati Legrand Romania.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
strabag nivel 1
Ubitech
MAKITA
EDIT-Structural
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
concelex
viarom
rigips
ERBASU CONSTRUCT
CDS
leviatan
Acvatot 2019
ness project
noark
quadratum

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
top 500
econet
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander