Agenda Constructiilor
Vineri, 24 Septembrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - WETTERBEST: Accesoriile, esentiale pentru o structura durabila si un montaj corect
WETTERBEST: Accesoriile, esentiale pentru o structura durabila si un montaj corect
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 13 Iul 2021 10:55
Wetterbest pune accentul pe tipul de materie prima folosit la realizarea produselor sale si utilizeaza otelul, un material reciclabil, care permite utilizarea de finisaje superioare, cum este SUPREM 50, asigurand cea mai mare rezistenta la raze ultraviolete, chiar si la altitudini mari sau in zone cu salinitate mare, si cea mai mare rezistenta la coroziune, conform normativelor. Datorita faptului ca finisajul are o grosime de 50 microni, ii confera cea mai mare rezistenta la zgariere, dintre toate protectiile pe baza de vopsea existente in piata, fiind adaptabil la prelucrarea in conditii extreme si in timpul manipularilor mecanice. Toate aceste specificatii ii permit producatorului sa ofere garantii extinse pentru acest produs, 50 de ani garantie la coroziune, de exemplu. Nu este de neglijat si aspectul unic, asigurat de acest tip de finisaj, prin prisma aspectului usor mat texturat, care il diferentiaza de celelalte protectii existente, cat si aplicabilitatea lui pe toate profilele din portofoliul Wetterbest. 
"Ca in orice constructie a unei cladiri, accesoriile sunt vitale in definirea unei structuri durabile si asigurarea unui montaj corect. Invelitoarele alese pentru realizarea acoperisului casei trebuie sa fie adaptabile si sa tina cont de aspecte precum tipul constructiv, pante ale acoperisului, zona geografica cu specificatiile ei, de temperatura si precipitatii. Desigur este important si designul, dar si modul in care acestea se incadreaza intr-un plan urbanistic, tinand cont de tipul constructiei, daca aceasta este noua, in reabilitare sau o cladire-monument", puns reprezentantii Wetterbest.
In vederea cresterii duratei de viata a cladirii, specialistii recomada utilizarea de solutii optimizate, sustenabile, care ofera siguranta. Pentru ventilarea straturilor acoperisului si protejarea casei de actiunea condensului, compania propune utilizarea membranelor anticondens, impreuna cu accesoriile de inchidere si siguranta, cum ar fi sortul de jgheab, coama profilata (care inchide zonele de intersectie ale planurilor unui acoperis) si sistemele de parazapada care faciliteaza topirea controlata a zapezii si impiedica distrugerile cauzate de ea. Desigur, pe lista de cumparaturi ar trebui trecute si elementele de fixare, care presupun suruburi speciale, si elementele de ventilare. 
"Folosirea materialelor de calitate la dezvoltarea constructiilor rezidentiale este o garantie a faptului ca, pe langa un montaj corespunzator, constructiile vor avea parte de rezistenta, o durata mai lunga de viata si se vor comporta optim la actiunea factorilor de mediu. De asemenea, integrarea unor materiale din surse regenerabile sau cu flux de reutilizare, in constructii, poate oferi cladirilor si un caracter de sustenabilitate. Mai mult, proprietarii se vor putea bucura de o calitate a vietii mai bune, prin folosirea unor materiale de calitate, care nu contin compusi si aditivi, cum ar fi azbestul, substante care se regasesc in materialele de calitate indoielnica. De aceea, este esential in achizitionarea materialelor pentru constructii sa tinem cont de anumite caracteristici, cum ar fi modul in care se comporta acestea la anumite conditii de mediu sau la situatii extreme, ca incendiile. Totodata, produsele durabile ofera siguranta unei case «sanatoase» care contribuie la starea de bine a proprietarilor", explica specialistii Wetterbest.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTERAPLASTVideoConfAC-iulAUTODESKgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
Acvatot 2019
strabag nivel 1
CELCO 2020
Ubitech
hilti
ERBASU CONSTRUCT
cv water 2021
hidroplasto
leviatan

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
AHK 2018
bienala
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere