Agenda Constructiilor
Marti, 19 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Sustenabilitate - DAIKIN isi propune sa ajunga la zero emisii de carbon pana in anul 2050
DAIKIN isi propune sa ajunga la zero emisii de carbon pana in anul 2050
Sustenabilitate & CSR Publicat de Stelian DINCA 29 Mar 2021 14:08
Daikin, cel mai important producator de aer conditionat la nivel global, participa in calitate de partener principal la ISH 2021, unul dintre cele mai mari evenimente ale industriei de incalzire, aer conditionat si tehnologii regenerabile. „Transform with Daikin” este sloganul sub care compania va lua parte la aceasta editie, unde va sustine o serie de seminarii ce se vor concentra pe trei elemente cheie: sustenabilitate, calitatea aerului interior si sprijinirea unei economii circulare prin reutilizarea agentilor frigorifici.
Daikin va prezenta cele mai noi tendinte in materie de tehnologii eficiente si durabile de incalzire, climatizare si de proiectare a sistemelor inteligente pentru locuinte, dezvoltate in linie cu promisiunea la nivel global a grupului, de a ajunge la zero emisii de carbon pana in 2050. Pompele de caldura reprezinta focusul prezentei Daikin la editia de anul acesta a targului ISH, ca solutii de incalzire eficiente din punct de vedere energetic. Acestea sunt produse inovatoare atat pentru incalzire, cat si pentru racire, ce transforma aerul exterior in energie. Printre beneficiile pe care le ofera, se numara randamentul imbunatatit, un impact redus asupra mediului si confort ridicat pe tot parcursul anului.
“Din punctul nostru de vedere, pompele de caldura reprezinta un pilon important in reducerea emisiilor de dioxid de carbon si, totodata, o solutie sustenabila si mai eficienta energetic pentru beneficiari”, spune Carl Lievens, Managing Director Daikin Central Europe.
Editia de anul acesta a evenimentului ISH se va desfasura pentru prima data in format digital si va avea loc in perioada 22-26 martie. In cadrul dezbaterilor care vor avea loc pe toata perioada targului vor fi aduse in prim plan cele mai importante subiecte ale momentului: protejarea mediului, conservarea resurselor prin utilizarea energiilor regenerabile, dezvoltarea solutiilor digitale si a tehnologiilor inteligente.
„Daikin este liderul industriei de HVAC si o forta motrica pentru promovarea pompelor de caldura eficiente din punct de vedere energetic, in conformitate cu Pactul verde european. Ne bucuram ca putem aduce in atentia clientilor si partenerilor din intreaga lume, in cadrul unuia dintre cele mai relevante evenimente din sectorul nostru de activitate, inovatiile pe care grupul le ofera si pe care le dezvolta in permanenta. Acesta este angajamentul nostru fata de industrie si mediul inconjurator”, spune Daniel Vasile Managing Director Daikin Romania.
Expansiunea urbana se afla pe un trend ascendent in intreaga lume, aproape 70% din populatie traind in orase. Pana in 2040, se estimeaza ca numarul consumatorilor noi de electricitate va creste cu 45 de milioane in fiecare an, iar cererea de energie pe plan mondial va fi mai ridicata cu 80% fata de 2010. Totodata, pana in 2050 numarul cladirilor dotate cu sisteme de aer conditionat va fi de 3,5 ori mai mare decat in prezent, iar emisiile de carbon vor atinge valori cu peste 50% mai mari comparativ cu 2010.
Pentru a raspunde acestor tendinte care se prefigureaza, dar si nevoilor curente cu privire la protejarea mediului inconjurator, Daikin ofera solutii eficiente si se angajeaza sa reduca emisiile de gaze cu efect de sera generate pe parcursul intregului ciclu de viata al produselor.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
CDS
leviatan
noark
MAKITA
FRONTALE
strabag nivel 1
rigips
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
concelex
viarom
quadratum
theda mar
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
econet
top 500
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander