Agenda Constructiilor
Miercuri, 01 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - BASF: Sistemele din seria MasterTop 1300 au calificativul A+, conform Green Guide
BASF: Sistemele din seria MasterTop 1300 au calificativul A+, conform Green Guide
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 29 Ian 2018 16:59
MasterTop 1327-20dB este un sistem de pardoseli unitar din poliuretan, care ofera avantaje majore in privinta acusticii unei camere, a designului si, de asemenea, a sustenabilitatii, precum s-a demonstrat recent, prin obtinerea certificarii globale BRE. Sistemele din seria MasterTop 1300, o gama de pardoseli din rasina poliuretanica, ce include MasterTop 1327-20dB, sunt acum listate cu calificativul A+ pentru diferite specificatii in ghidul Green Guide al BRE (Building Research Establishment - Institutul de cercetare in constructii), care ofera designerilor si expertilor sfaturi despre cele mai bune alegeri pentru mediu, atunci cand selecteaza materiale si componente pentru constructii.
Evaluarea BRE masoara impactul asupra mediului a materialelor de constructii, pe tot parcursul ciclului de viata al acestora. Tipurile de cladiri aprobate de BRE Global sunt incadrate in categoriile: domestic, sanatate, industrial, comercial, comert cu amanuntul sau educatie. Expertii pot cauta, in functie de tipul fiecarei cladiri, materialele evaluate pentru multiple aspecte ale constructiei, cum ar fi constructia ferestrelor, a peretilor, a acoperisurilor si a finisajelor pentru pardoseli.
MasterTop 1327-20dB - ultima inovatie pentru podele decorative, cu grad maxim de izolare fonica
MasterTop 1327-20dB este solutia ideala pentru orice mediu in care aspectul placut, confortul sporit si nivelul minim de zgomot sunt deopotriva importante, cum ar fi spitalele, institutiile de invatamant, birourile, hotelurile si muzeele.
Este singurul sistem de pardoseli cu aplicare in stare lichida din lume care reduce cu pana la 20 de decibeli propagarea pe verticala a zgomotelor - cum este cel de impact, datorita unui strat ingenios pentru izolare fonica, de asemenea aplicat in stare lichida, la fel ca toate celelalte componente ale sistemelor MasterTop 1327. Astfel, aplicarea podelei este simplificata, in special in camerele cu forme complexe, oferind libertate maxima creativitatii si posibilitatea de a realiza modele deosebite de pardoseli.
MasterTop 1327-20dB face, de asemenea, parte din campania de sustenabilitate a Masters Builders Solutions: expertii din divizia de Substante Chimice pentru Constructii, alaturi de clientii din Europa, prezinta studii de caz care demonstreaza modul in care chimia de top permite clientilor sa isi creasca productivitatea si, in acelasi timp, sa isi scada costurile operationale si emisiile de carbon. MasterTop 1327-20 dB face parte dintr-o serie completa de sisteme care asigura o calitate optima a aerului din interior si respecta standardul AgBB (Comitetul pentru Evaluarea Sanatatii Produselor de Constructii) privind limitele minime ale emisiilor. Multumita durabilitatii rdicate si intretinerii facile, acestea genereaza costuri scazute pentru intreg ciclul de viata al produsului.
Despre divizia de Substante Chimice pentru Constructii
Divizia BASF de Substante Chimice pentru Constructii, cunoscuta sub numele de brand Master Builders Solutions, ofera solutii chimice avansate pentru constructia, intretinerea, repararea si renovarea constructiilor. Portofoliul nostru extins cuprinde amestecuri de beton, aditivi pentru ciment, solutii chimice pentru constructii subterane, materiale de etansare, sisteme de reparare si protectie pentru beton, mortar performant, sisteme de pardoseli performante, sisteme de fixare a gresiei, rosturi de dilatare si sisteme de control si solutii pentru protectia lemnului.
Cei aproximativ 6.000 de angajati ai diviziei de Substante Chimice pentru Constructii formeaza o comunitate globala de experti in domeniul constructiilor. Pentru a rezolva provocarile individuale ale clientilor nostri din domeniul constructiilor, de la faza de conceptie, pana la finalizarea unui proiect, apelam la cunostintele noastre specializate, la expertiza regionala si la experienta dobandita in nenumarate proiecte de constructii din toata lumea. Profitam de tehnologiile globale ale BASF si de cunostintele detaliate despre nevoile locale de constructii pentru a dezvolta inovatii care ii ajuta pe clientii nostri sa aiba succes si sa realizeze constructii sustenabile. Divizia are unitati de productie si birouri de vanzari in peste 60 de tari si a realizat vanzari in valoare de aproximativ 2,3 miliarde euro in 2016.
Despre BASF
La BASF, cream chimie pentru un viitor sustenabil. Imbinam succesul economic cu protectia mediului si cu responsabilitatea sociala. Cei aproximativ 114.000 de angajati ai grupului BASF lucreaza pentru a contribui la succesul clientilor nostri in majoritatea sectoarelor si aproape in fiecare tara din lume. Portofoliul nostru este organizat in cinci segmente: Substante chimice, Produse performante, Materiale & solutii functionale, Solutii agricole si Petrol si gaze. BASF a generat vanzari de aproximativ 58 de miliarde de euro in anul 2016. Actiunile BASF sunt listate la bursele de valori din Frankfurt (BAS), Londra (BFA) si Zurich (BAS).
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19ALLBIMACADTeraSteel
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
EURO-Constructii 2020
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere