Agenda Constructiilor
Vineri, 21 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - HORVATH: Venituri record de 306 milioane euro si un nou partener in Romania
HORVATH: Venituri record de 306 milioane euro si un nou partener in Romania
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de AG&F 22 Apr 2024 09:08
Compania internationala de consultanta in management, Horvath, a incheiat anul fiscal 2023-2024 cu o crestere de 13% a vanzarilor, atingand suma record de 306 de milioane de euro. Cu o experienta globala de peste 40 de ani, Horvath a anuntat alegerea unui nou partener din Romania, Maria Boldor, intre cei circa 70 de parteneri ai grupului cu activitate in Europa, SUA, Orientul Mijlociu si alte piete.
Rezultatele grupului, cu sediul central la Stuttgart, au fost anuntate la finalul anului fiscal german (1 aprilie 2023 - 31 martie 2024) si survin altui an cu crestere consistenta, de 23%, in pofida climatului economic marcat de numeroase provocari din ultimii ani. Cifra de afaceri record de anul trecut a fost obtinuta, in special, pe pietele din Europa de Vest si de Est, SUA si Emiratele Arabe Unite, pe fondul cresterii proiectelor de transformare si digitalizare. 
"Faptul ca am crescut la nivel de grup, in ultimii doi ani, cu mult peste media industriei, se datoreaza nu numai angajamentului exceptional al echipelor noastre extrem de motivate in fiecare zi, ci si experientei noastre, foarte cautate pe piata, in transformarea business-urilor si a abilitatilor noastre excelente de implementare. Cresterea noastra este, de asemenea, condusa de afacerile noastre din ce in ce mai internationale", a sintetizat succesul de anul trecut Helmut Ahr, CEO Horvath. 
"Presiunea masiva pentru schimbare in toate industriile si nevoia asociata de transformare a modelelor de business ale clientilor nostri este mai mare decat oricand – si va continua", a adaugat Ahr, in timp ce Consiliul de Administratie al grupului Horvath anticipeaza o crestere de doua cifre si pentru anul fiscal 2024-2025.
Pentru a sustine cresterea prognozata, grupul Horvath a ales cinci noi parteneri din randul extinsei sale echipe internationale, care se remarca prin expertiza in transformare digitala si inteligenta  artificiala (AI), intre care se numara Maria Boldor, care detine o experienta de 17 ani in cadrul echipei din Romania. Specializata in proiecte strategice de transformare organizationala si operationala a business-urilor, multe dintre acestea fiind regionale si internationale, precum si proiecte de transformare digitala, de exemplu prin intermediul SAP S/4HANA, Maria Boldor este al doilea partener ales din Romania, dupa Kurt Weber, cel care conduce echipa de la Bucuresti a Horvath, din 2025.
"Sunt incantata sa contribui la initiativele noastre strategice de grup cu mentalitatea mea internationala, leadership-ul empatic si perspectiva regionala. Cred in potentialul de business si oportunitatile de dezvoltare de pe piata romaneasca si din regiunea ECE. Imi propun sa cresc numarul de clienti multumiti, care aleg Horvath ca partener de incredere pentru initiativele lor de transformare. Si nu in ultimul rand, vreau sa inspir din ce in ce mai multe femei, precum si tinere talente sa reuseasca in consultanta", a declarat Maria Boldor, Partner, Horvath.
 
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
MAKITA
theda mar
CDS
BogArt
noark
leviatan
concelex
strabag nivel 1
ness project
Ubitech
rigips
konsent
siniat
EDIT-Structural
viarom
quadratum
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
ef-de-n
econet
top 500
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander