Agenda Constructiilor
Miercuri, 05 August 2020
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - ING Bank Romania lanseaza o noua oferta pentru achizitia de credite ipotecare
ING Bank Romania lanseaza o noua oferta pentru achizitia de credite ipotecare
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Elena Icleanu 30 Iun 2020 15:11
ING Bank Romania lanseaza o noua oferta pentru creditele ipotecare, menita sa sustina planurile clientilor de a achizitiona o locuinta chiar si in acest context economic nou, imprevizibil, anunta compania. Prin aceasta, ING Bank Romania urmareste sa ofere produse care sa asigure protectie in cazul posibilelor fluctuatii ale dobanzilor, totodata incurajand o contributie mai ridicata din partea acestora. Astfel, clientii care pot contribui cu un avans mai mare de 25% din valoarea proprietatii beneficiaza de un discount de 0,5% la rata dobanzii aplicata creditului. In aceste conditii, acestia pot economisi aproximativ 200 RON/luna, ceea ce semnifica o reducere de circa 17% din rata lunara achitata.  
"Pentru a putea intampina nevoile clientilor nostri in acest context inca imprevizibil pentru noi toti, ne-am revizuit produsele si credem ca punem la dispozitie una dintre cele mai bune oferte de pe piata din Romania pentru achizitia unei locuinte. Contributia clientilor la achizitia locuintei porneste de la 15%, cu un discount de dobanda de 0,5% pentru o contributie proprie care depaseste 25%. Oferta de dobanda fixa, pentru produsul 7FIX, este foarte competitiva. Astfel, ne dorim sa oferim clientilor predictibilitatea ratei de platit pentru urmatorii sapte ani si, in acelasi timp, protectie in cazul fluctuatiilor indicilor de referinta variabili. Totodata, credem in continuare in politica noastra de creditare responsabila si in faptul ca trebuie sa ne sfatuim cat mai bine clientii in perioada urmatoare. De aceea, incercam sa asiguram prin oferta noastra un minim de predictibilitate in ceea ce priveste rata lunara, cu recomandarea catre clienti de a contribui peste pragul de 15% la achizitia locuintei, o abordare prudenta pe termen mediu si lung", a declarat Roxana Cristea, Head of Lending, ING Bank Romania.
ING Bank si-a adaptat oferta si pentru clientii care nu dispun de un avans de peste 25%. Acestia au acum posibilitatea de a contracta un credit ipotecar cu avans minim de 15% din valoarea imobilului, cu o dobanda in continuare competitiva fata de cele din piata. Noua oferta de credit ipotecar este accesibila atat clientilor cu vechime in cadrul ING, cat si clientilor noi. Obtinerea acesteia nu este conditionata de incasarea veniturilor la ING Bank Romania. 
In plus, banca pune la dispozitia persoanelor fizice creditul 7FIX, care ofera predictibilitate si protectie timp de sapte ani, rata lunara de plata fiind fixa. Perioada de analiza a solicitarii de credit este mult sub media altor programe de creditare. Incepand cu al optulea an, dobanda este variabila, calculata ca suma intre marja fixa de 2,56% si indicele IRCC. Totodata, daca suma imprumutata depaseste pragul de 400.000 de lei, dobanda scade de la 5,00%, la 4,70% pentru creditul cu rata fixa (7FIX) si 4,60% pentru cel cu rata variabila. 
Astfel, pentru creditul ipotecar cu rata variabila, dobanda este intre 4,60% si 5,67%, iar pentru creditul 7FIX este intre 4,70% si 5,80%, in functie de variabilele de avans, perioada si asigurare luate in calcul. 
"Indiferent de valoarea avansului, creditele acordate sunt in lei, neexistand astfel riscul de curs valutar pe termen lung. Pentru clientii care vor transfera suma in euro catre vanzator, ING Bank ofera comision zero de transfer si un curs de schimb valutar preferential. De asemenea, de la momentul solicitarii, toti clientii au la dispozitie 90 de zile in care oferta ramane rezervata. In situatia in care preturile produselor ING Bank scad intre timp, iar aplicatia inca se afla in analiza, clientul primeste in continuare cea mai mica dobanda disponibila in oferta", mai precizeaza reprezentantii ING.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulallbimAUTODESKCOVID-19TeraSteel
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala
strabag nivel 1
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
rigips
elmas 2017

Parteneri

HABITAT
hilti
C4E FORUM
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
AHK 2018
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere