Agenda Constructiilor
Marti, 28 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - Parteneriat PPC si ARSC, sinergia industriei constructiilor cu tehnologiile smart city
Parteneriat PPC si ARSC, sinergia industriei constructiilor cu tehnologiile smart city
Arhitectura & Proiectare Publicat de AG&F 12 Apr 2024 09:41
In cadrul editiei 8 a Galei Smart City Industry Awards (SCIA), principalul eveniment dedicat Industriei Smart City din Romania, Patronatul Proiectantilor in Constructii (PPC) a fost partener institutional, fiind reprezentat de Alexandru Fulga, presedinte si de Radu Dragomir, vicepresedinte.
Evenimentul a marcat si incheierea acordului de colaborare cu Asociatia Romana pentru Smart City (ARSC), parteneriatul reflectand o strategie comuna si o viziune impartasita asupra viitorului urban, evidentiindu-se ca un catalizator pentru industria oraselor inteligente, cea mai dinamica si promitatoare directie de crestere din Romania.
"Parteneriatul dintre PPC si ARSC reprezinta un model de succes pentru sinergia dintre sectoarele constructiilor si tehnologiei smart city, demonstrand ca prin colaborare si inovatie putem construi orase si comunitati care nu doar ca raspund nevoilor actuale, dar acestea pot anticipa provocarile si oportunitatile viitorului”, a declarat Alexandru Fulga, presedintele PPC.
PPC joaca un rol esential in modelarea peisajului constructiilor prin promovarea standardelor de excelenta, inovatie si sustenabilitate. Participarea activa a PPC la SCIA 8 si implicarea directa in dialogul strategic cu ecosistemul ARSC subliniaza angajamentul fata de adoptarea solutiilor Smart City si integrarea acestora in proiectele de regenerare urbana si constructii, contribuind semnificativ la realizarea unei viziuni comune pentru comunitati urbane mai inteligente, eficiente si conectate.
Totodata, Parteneriatul strategic intre PPC si ARSC deschide noi posibilitati pentru implementarea tehnologiilor avansate si practicilor inovatoare in domeniul constructiilor si urbanismului. Aceasta colaborare este o oportunitate pentru a consolida legaturile intre sectorul constructiilor si ecosistemul oraselor inteligente, oferind o platforma de schimb de cunostinte, experiente si cele mai bune practici. Astfel, PPC contribuie nu doar la dezvoltarea infrastructurii urbane, ci si la imbunatatirea calitatii vietii cetatenilor, promovand solutii care adreseaza provocarile complexe ale urbanizarii contemporane.
"Gala SCIA 8 a prezentat proiecte in valoare de peste 2 miliarde de euro, evenimentul fiind o demonstratie clara a potentialului imens pe care colaborarea dintre PPC si ARSC il poate avea, a declarat Radu Dragomir, vice-presedinte PPC. Este un moment important pentru industria constructiilor si pentru ecosistemul oraselor inteligente din Romania, marcand inceputul unei perioade in care inovatia, tehnologia si sustenabilitatea sunt pilonii centrali ai dezvoltarii urbane”.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGSISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
concelex
rigips
CONCEPT STRUCTURE
siniat
leviatan
MAKITA
Acvatot 2019
konsent
viarom
noark
strabag nivel 1
CDS
ness project
quadratum
Ubitech

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
AICPS_30
top 500
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander