Agenda Constructiilor
Marti, 28 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - Vitalis coordoneaza noua etapa de constructie a proiectului Boreal Plus Constanta
Vitalis coordoneaza noua etapa de constructie a proiectului Boreal Plus Constanta
Arhitectura & Proiectare Publicat de Elena Icleanu 05 Ian 2023 14:06
Vitalis Consulting, companie specializata in project management si consultanta, coordoneaza constructia cladirilor incluse in Faza a II-a a ansamblului rezidential Boreal Plus, din Constanta, ca parte a unui parteneriat de lunga durata cu Impact, beneficiarul proiectului si unul dintre dezvoltatorii de top de pe piata imobiliara si de constructii din Romania. Echipa Vitalis ofera servicii de Project and Cost Management, precum si de Site Management.
"De-a lungul anilor, am avut sansa de a lucra cu Impact la unele dintre cele mai mari dezvoltari de constructii din Romania, definind noi standarde de viata in sectorul rezidential prin implementarea unor solutii sustenabile si inovatoare de constructie. Boreal Plus este un alt proiect remarcabil care se incadreaza in aceasta categorie. Noul ansamblu isi propune sa dezvolte o armonie perfecta intre cladiri si natura, in care sustenabilitatea si grija mediului sunt principalele prioritati", au precizat reprezentantii Vitalis Consulting.
Etapa a II-a a proiectului Boreal Plus consta in constructia a doua cladiri (P+8E+E9 tehnic si P+11E+E12 tehnic) cu un numar total de 132 de apartamente moderne, cu compartimentare eficienta si facilitati durabile. Complexul va oferi viitorilor locuitori spatii verzi dedicate, un hipermarket, o gradinita, un loc de joaca si parcare privata cu mai multe etaje. Mai mult, proiectul isi propune sa devina noul standard de locuire in Constanta, folosind materiale de constructie atent selectate si solutii tehnice eficiente pentru eficienta energetica, durabilitate si protectia mediului, au precizat consultantii.
Inceput in 2020, ansamblul Boreal Plus va avea o arie totala de 65.000 mp, cu 691 de apartamente si 810 locuri pentru parcare. Investitia, in valoare de peste 60 de milioane de euro, va fi realizata in patru etape, termenul de finalizare fiind stabilit in 2024. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
strabag nivel 1
MAKITA
Acvatot 2019
rigips
theda mar
ness project
EDIT-Structural
konsent
CDS
leviatan
concelex
ERBASU CONSTRUCT
noark
Ubitech
viarom

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ef-de-n
econet
top 500
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander