Agenda Constructiilor
Marti, 27 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - Alianta globala Siemens-Atos anunta lansarea de noi produse dezvoltate in comun
Alianta globala Siemens-Atos anunta lansarea de noi produse dezvoltate in comun
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 30 Sep 2020 12:55
Atos, lider global in transformare digitala, si Siemens anunta extinderea acordului de Customer Relationship din cadrul parteneriatului lor strategic, inceput in 2011. Acordul are ca scop accelerarea obiectivelor digitale ale Siemens privind modernizarea serviciilor si digitalizarea, respectiv transformarea digitala bazata pe date si cloud si securitate cibernetica. Cu o colaborare de peste 5 ani si o valoare totala de 3 miliarde de euro, acordurile semnate separat cu Siemens AG, Siemens Energy AG si Siemens Healthineers AG includ atat servicii existente, precum si oportunitati noi de business. Ca parte a acordului, Atos va investi, de asemenea, in inovatie si modernizare digitala, pentru a promova subiecte importante privind inovatia pentru Siemens.
„Suntem incantati sa extindem si sa ne consolidam parteneriatul pe termen lung cu Atos, prin acest nou acord-cadru menit sa ne accelereze transformarea si sa ne sprijine obiectivele strategice digitale”, a declarat Hanna Hennig, CIO Siemens AG.
„Pentru a sustine diferitele cerinte ale Siemens in toate ramurile sale de business, Atos va oferi cele mai bune solutii digitale si integrate, precum Digital Workplace, modernizarea aplicatiilor, noua platforma cloud-hibrid Atos, platforme digitale si servicii complete de integrare si securitate. Atos va implementa, de asemenea, un model inovator, bazat pe date, care va permite companiei sa valorifice tehnologiile de Inteligenta Artificiala si machine learning”, a mentionat Eric Grall, COO Atos.
Lansare de produse dezvoltate in comun
Siemens si Atos anunta, de asemenea, extinderea aliantei lor globale dincolo de cooperarea tehnologica pentru a lansa pe piata solutii digitale dezvoltate in comun. Aceasta noua initiativa comuna de lansare pe piata va valorifica investitiile digitale comune existente, de 330 milioane de euro, si va sprijini in mod semnificativ ambitiile de crestere digitala stabilite de fiecare companie. In urmatorii cinci ani este asteptata o cantitate semnificativa de vanzari comune suplimentare.
„Vom continua sa cumulam puterea si expertiza ambelor companii pentru a aduce solutii digitale inovatoare clientilor nostri si pentru a valorifica oportunitati de vanzare suplimentare”, a declarat Roland Busch, Deputy CEO, Siemens AG.
„Suntem mandri sa sustinem accelerarea transformarii digitale a Siemens in urmatorii 5 ani si sa ne extindem alianta strategica pe termen lung catre o noua initiativa de crestere comuna. Acest lucru se potriveste perfect cu obiectivele strategice ale Atos pentru un mediu digital mai sigur si decarbonizat pentru clientii sai”, a mentionat Elie Girard, CEO Atos.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulelmas_1octALLBIMCOVID-19AUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
hilti
CELCO 2020
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
AHK 2018
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere