Agenda Constructiilor
Joi, 30 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - Senior Software: Noi obiective de dezvoltare la aniversarea a 20 de ani de activitate
Senior Software: Noi obiective de dezvoltare la aniversarea a 20 de ani de activitate
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 28 Iun 2023 10:39
Funizor, dezvoltator si integrator de sisteme informatice pentru managementul afacerilor, Senior Software marcheaza luna aceasta 20 de ani de excelenta si inovatie in sfera solutiilor software din Romania. Compania este cunoscuta pe plan national datorita sistemelor moderne oferite, adaptate particularitatilor specifice fiecarei organizatii, ce permit gestionarea integrata a tuturor zonelor de business, dar si prin know-how-ul acumulat in urma sutelor de implementari.
Constant preocupat de dezvoltarea si adaptarea pachetului de solutii si servicii, in raport cu noutatile din tehnologie si in functie de dinamica si nevoile pietei, Senior Software dispune in prezent de un portofoliu de sisteme unic in Romania, destinat tuturor verticalelor de business. Compania ofera sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware, pentru managementul integrat al afacerilor, avand peste 500 de proiecte implementate atat pe plan national, cat si international. Cu o echipa formata din peste 200 de angajati, Senior Software isi desfasoara activitatea in 5 locatii (Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi si Timisoara), avand astfel acoperire nationala si posibilitatea de a raspunde prompt cererilor din piata. In anul 2022, cifra de afaceri a companiei a fost de aproximativ 47 de milioane RON, in crestere cu 27% fata de anul anterior.
“In toti acesti ani am reusit sa anticipam nevoile pietei si sa sustinem dezvoltarea afacerilor pe teritoriul Romaniei si nu numai, prin solutiile performante pe care le punem la dispozitia companiilor. Impreuna, am reusit sa ne adaptam si sa crestem, in pofida impredictibilitatii pietei si a provocarilor pe care le-am intampinat.
Acum, la aniversarea a 20 de ani de activitate, putem spune ca rezultatele clientilor nostri vorbesc in continuare despre calitatea sistemelor si a serviciilor pe care le oferim si vrem pe aceasta cale sa le multumim celor care au ales sa colaboreze cu noi. Ne dorim sa fim vazuti si pe viitor ca un partener stabil si de incredere, care este pregatit oricand sa vina cu cele mai bune solutii de business in intampinarea companiilor interesate de cresterea performantei in afaceri prin automatizare.
In ceea ce priveste planurile de viitor, vom continua sa ne axam pe imbunatatirea si adaptarea portofoliului de sisteme informatice, pentru a raspunde cat mai eficient cererilor din piata, totodata, vrem sa extindem gama de servicii oferite”, a mentionat Daniel Toma, Director General - Senior Software.
Senior Software este o companie cu capital 100% romanesc, fondata in 2003, care si-a extins treptat portofoliul de servicii si solutii software, devenind astazi unul dintre cei mai dinamici furnizori de sisteme informatice pentru managementul integrat al afacerii. Senior Software are parteneriate incheiate cu furnizori de sisteme software recunoscuti pe plan mondial, precum Microsoft, Mantis, Salesforce, Siemens si Zebra Technologies. Solutiile din portofoliu dispun de tehnologii moderne si functionalitati multiple, ce permit realizarea unui management eficient pentru orice tip de business. Acestea ajuta companiile sa-si automatizeze majoritatea proceselor, sa reduca costurile, timpii de lucru si, totodata, sa creasca vanzarile si performanta angajatilor, oferind in final control si vizibilitate sporita asupra intregii afaceri.
Printre primii clienti Senior Software se numara si Regency Company, business specializat in productia si distributia de materiale pentru mobilier si accesorii de mobila.
”Filosofia companiei Senior Software este sa fie aproape de client, oferindu-i intotdeauna cea mai buna solutie. Am construit impreuna cu acest partener, in cei aproape 20 de ani de colaborare, o relatie solida bazata pe profesionalism. Sunt convins ca integritatea si orientarea catre client vor continua sa faca din Senior Software cel mai important furnizor de software din Romania”, a specificat Kais Shawu, Director General - Regency Company.
Sustinut de Senior Software, prin solutii pentru managementul resurselor si al depozitului, pentru raportare si analiza date, dar si prin platforma pentru vanzari business-to-business, producatorul Regency si-a gestionat eficient afacerea in toti acesti ani si a reusit sa se dezvolte in ritmul dorit.
Pe parcursul celor 20 de ani, sistemele Senior Software au fost implementate in cadrul unor companii de diferite dimensiuni si din domenii cum ar fi: FMCG, retail, automotive, constructii, mobila, farmaceutic, servicii medicale private etc. Proiectele au vizat afaceri desfasurate atat pe teritoriul Romaniei, cat si in tari precum Bulgaria, Ungaria, Italia, Marea Britanie si nu numai, solutiile fiind apreciate in mod deosebit pentru gradul inalt de flexibilitate si capabilitatile avansate de customizare. Pe langa sistemele informatice din portofoliu, compania ofera si servicii de administrare IT, de hosting & backup in cloud, dar si de consultanta logistica.
In urma cu trei ani, Senior Software a lansat trada.ro, un canal de vanzare de tip marketplace, unde, in prezent, sunt listate peste 100.000 de produse. Pe aceasta platforma, producatorii, importatorii si distribuitorii isi pot lista brandurile si produsele, beneficiind astfel de un nou canal de vanzare online. De asemenea, in anul 2021, Senior Software a intrat in structura actionariatului HR Sincron, fiind in prezent actionar majoritar.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGhiltiABONARE REVISTEALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
Acvatot 2019
konsent
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
viarom
concelex
siniat
theda mar
Ubitech
MAKITA
EDIT-Structural
leviatan
CDS
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
rigips
ness project

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
top 500
econet
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander