Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - TOTALSOFT a inregistrat o cifra de afaceri de peste 31 milioane euro anul trecut
TOTALSOFT a inregistrat o cifra de afaceri de peste 31 milioane euro anul trecut
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 16 Mar 2023 13:58
TotalSoft, unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrala si de Est, a inregistrat in 2022 o cifra de afaceri de peste 31 mil. Eur, cu 26% mai mare decat in anul precedent. Cresterea se datoreaza investitiilor in produse noi si existente, precum si dezvoltarii programului de parteneriate, prin care compania isi propune sa creeze un ecosistem de business. In acelasi timp, TotalSoft si-a marit numarul de angajati ca urmare a recrutarii constante de noi talente pentru a sustine ritmul de crestere.
Ca parte a directiilor sale strategice, TotalSoft a investit anul trecut aproximativ 5 milioane de euro in dezvoltarea de produse, cu 13% mai mult decat in 2021, concentrandu-se in acelasi timp pe atragerea de noi parteneri. Ca urmare, veniturile recurente au reprezentat in 2022 aproximativ 60% din cifra de afaceri.
„Rezultatele financiare ale TotalSoft reflecta o strategie atent construita, sustinuta de o echipa de specialisti si de investitiile continue in solutiile noastre principale. In momentul de fata, ne bazam pe una dintre cele mai bune echipe din punct de vedere al experientei, al know-how-ului de industrie si al profesionalismului, fiind fundamentul succesului nostru. Acest lucru se poate observa in satisfactia si increderea clientilor si partenerilor nostri, atat locali, cat si externi. Am crescut an de an, iar acest lucru ne determina sa continuam in directia integrarii de noi tehnologii in produsele existente, sa investim in dezvoltarea de noi solutii, sa atragem parteneriate de calitate si noi talente care sa rezoneze cu valorile companiei noastre”, a declarat Gorkem Tursucu, CEO TotalSoft.
Compania a inregistrat o crestere constanta pe toate diviziile de business, cele mai mari cresteri fiind generate de solutiile Charisma Financial Services, Charisma HCM si Charisma ERP.
Solutia Charisma Financial Services a inregistrat o crestere semnificativa fata de anul 2021, alimentata de dezvoltarea unor noi proiecte pentru clienti externi si de implementarea unor solutii privind raportari legale, cum ar fi IFRS si SAF-T. Aceasta solutie emblematica a crescut amprenta TotalSoft pe pietele externe, Charisma Financial Services fiind utilizata non-stop, in intreaga lume.
Pe de alta parte, doua dintre cele mai cunoscute solutii ale TotalSoft, Charisma ERP si Charisma HCM, au contribuit la cresterea de anul trecut prin intermediul proiectelor derulate in special in domeniile productiei, distributiei, serviciilor si constructiilor. In 2022, compania a investit intr-o noua generatie de solutii Charisma ERP si Charisma HCM, care includ noi tehnologii si functionalitati, si a dezvoltat peste 200 de proiecte pentru clientii existenti, in vederea alinierii aplicatiei la raportarea legala (de exemplu, SAF-T, e-Facturare, e-Transport).
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
rigips
ERBASU CONSTRUCT
viarom
MAKITA
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
quadratum
ness project
noark
strabag nivel 1
CDS
concelex
Ubitech
FRONTALE

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
econet
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander