Agenda Constructiilor
Luni, 29 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - ALUMIL continua investitiile in sustenabilitate si dezvoltarea capacitatii logistice
ALUMIL continua investitiile in sustenabilitate si dezvoltarea capacitatii logistice
Producatori & Furnizori Publicat de Ovidiu Stefanescu 01 Dec 2023 06:20
Alumil, producator de profile si accesorii din aluminiu, se concentreaza, in aceasta perioada, pe strategiile de dezvoltare si pe capacitatea de a oferi clientilor cele mai bune solutii atat din punct de vedere tehnic, cat si financiar. In acest sens, compania a inaugurat, recent, un nou hub operational in Slatina, ce include spatii de birouri, showroom si depozit, dupa ce anul trecut a deschis un showroom si in Cluj-Napoca. De asemenea, investitiile producatorului sunt directionate si catre modernizarea celorlalte spatii importante. 
"Acordam o atentie deosebita tehnologiei si digitalizarii proceselor, precum si dezvoltarii continue a competentelor angajatilor. In continuarea eforturilor noastre de a facilita procesul de achizitie, ne incurajam partenerii sa utilizeze platforma B2B «My Alumil», care permite plasarea rapida si usoara a comenzilor, ofera vizibilitate asupra istoricului comenzilor, verificarea stocurilor si acces la cele mai recente actualizari tehnice ale sistemelor. In cadrul initiativei de a oferi servicii integrate clientilor, am dezvoltat un ecosistem de instrumente accesibile dintr-un singur loc cu o modalitate unica de conectare, pe platforma digitala Alumil Connect. Mentinem o comunicare continua cu colaboratorii, pentru a optimiza si imbunatati experienta de navigare in vederea plasarii comenzilor, asigurandu-le o experienta mai confortabila si mai placuta", a declarat Marius Ionita, directorul general al Alumil Romania.
Mai mul decat atat, compania a demarat a doua editie a programului de loialitate denumit "Alumilia", care se bazeaza pe un sistem de recompensare a partenerilor pentru increderea acordata. "Respectarea angajamentelor noastre fata de parteneri si clienti reprezinta o prioritate majora pentru noi si avem incredere in abilitatea echipei Alumil de a face fata cu succes tuturor provocarilor", a precizat reprezentantul companiei.
 
Orientare catre sustenabilitate si productie ecologica
Un alt subiect de actualitate este constituit de economia circulara, care se subordoneaza conceptului mai larg de sustenabilitate. Cresterea continutului reciclat in timpul productiei sistemelor de aluminiu permite companiei Alumil sa creeze produse cu o amprenta de carbon semnificativ mai mica.
"Alumil este una dintre putinele companii din intreaga lume care a primit prestigioasa certificare «OK Recycled» din partea TÜV Austria. Aceasta recunoaste angajamentul nostru fata de sustenabilitate si productia de bare de aluminiu cu 60% aluminiu reciclat, care sunt utilizate in toate profilele sistemelor noastre arhitecturale. Dupa investitii semnificative in productia de aluminiu reciclat «verde», EPD-urile (declaratii de produs privind mediul) pentru sistemele arhitecturale, am primit si certificatul international Cradle to Cradle (C2C) - Silver pentru o gama extinsa de produse, validand sustenabilitatea acestora. Mai precis, un total de 34 de sisteme - inclusiv pereti cortina, usi batante si glisante si sisteme de ferestre, precum si un sistem de usi armonice - au primit certificarea C2C. Aceasta acreditare deosebit de importanta este punctul culminant al eforturilor si actiunilor noastre de a consolida o strategie de afaceri imbinata cu valorile sustenabilitatii si economiei circulare", a explicat Marius Ionita.
Certificarea C2C reprezinta standardul global pentru produse circulare sigure si durabile create tinand cont de raspunderea ecologica. Cele mai importante marci si cei mai importanti retaileri, designeri si fabricanti din cadrul lantului valoric global se bazeaza pe acest standard pentru a se asigura ca impactul produselor lor este unul pozitiv atat pentru oameni, cat si pentru planeta.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
rigips
CONCEPT STRUCTURE
viarom
siniat
strabag nivel 1
leviatan
Acvatot 2019
quadratum
theda mar
EDIT-Structural
ness project
ERBASU CONSTRUCT
noark
MAKITA
concelex
Ubitech

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander